Actualitate Știri

Grupul sighetean „Flori de Maramureș”, din nou învingător!

image_printPrinteaza

Vineri, 10 mai 2019, echipajul „Flori de Maramureș” a reprezentat cu succes Maramureșul la Zalău, jud. Sălaj, la etapa regională (Regiunea Nord-Vest) a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor” organizat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (C.A.E.N., nr. 28, Anexa nr. 7 la OMEN nr. 3016/09.01.2019).

Ansamblul „Flori de Maramureș”, compus din 9 elevi voluntari de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației și 6 elevi beneficiari de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației – coordonat de profesorii Csillik Ioana, Marfici Oresia Aurora și Mureșan Liliana a obținut premiul I, calificându-se astfel la etapa națională a concursului care se va desfășura anul acesta în Maramureș, la Sighetu Marmației.

Grupul „Flori de Maramureș” a pregătit o suită de dansuri populare specifice Maramureșului istoric: strigături, învârtita, bărbătescul și jurelul.

prof. Oresia Aurora MARFICI,
director CSEI Sighetu Marmației

oferta-wise
oferta-wise

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/r46122exp...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47