Actualitate Cultură Știri

Sighet: Zboruri peste Valea Verde (expoziție de pictură)

image_printPrinteaza

Asociația Valea Verde & Radio România Sighet

vă invită la… ZBORURI PESTE VALEA VERDE”, expoziție de pictură a artistului

OCTAV POSTOLACHE!

Vernisajul va avea loc Marți, 30 aprilie 2019, ora 15:00, Sala Radio România Sighet (str. Plevnei, nr. 8).

Parteneri media: ”Salut, Sighet!”, Radio România Sighet, Maramedia, Sighet-online, Sighet 247, Graiul Maramureșului.

OCTAV POSTOLACHE s-a născut în comuna Mălini, județul Suceava (locul unde s-a născut și poetul Nicoae Labiș) la data de 06 noiembrie 1939. După absolvirea Facultății de Arte Plastice din Iași în anul 1965 a fost repartizat la Vișeul de Sus, profesor de desen, acolo unde a predat la câteva școli, pe parcursul a 10 ani.

Pe traseul pictorului Octav Postolache a urmat…. Sighetu Marmației. La Sighet și-a început activitatea la Muzeul Maramureșului, fiind o perioadă de trei ani conservator, după care, până în anul retragerii din activitate (2000) a fost implicat doar în cultura sigheteană, director la Clubul Cooperației Meșteșugărești și la Casa de Cultură.

În anul 2000 părăsește Sighetul și se stabilește într-o zonă izolată și pitorească din… Delta Dunării.

A avut numeroase expoziții în țară, Sighet, Vișeu de Sus, Seini, Sulina, Tulcea dar și în… SUA.

Salut, Sighet!

 

oferta-wise
oferta-wise

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/r46122exp...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/r46122expe/Domenii/salutsighet.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47