Actualitate

Sighetul la zi(d)! – Cartierul Câmpu Negru arată… venețian!

image_printPrinteaza

Gura de canal din care „dă apa pe afară” vara, iarna, are iz… venețian. Gura de canal (se află lângă un magazin din apropierea Școlii nr. 11, închisă) este un focar de infecție pe strada consilierului independent Vlad Tudor.

Apropo, Vlad Tudor a promis că asfaltează strada, în timpul campaniei electorale din 2016. Pe aceeași stradă, mai sus de casa lui, s-a construit o rețea de canalizare, deși nu există rețea de apă, iar locuitorii de acolo plătesc taxe și impozite „de municipiu”!

Oare consilierii locali PSD + UDMR + Mih V. (PNL) + Vlad T. apără interesele Vital, nu ale celor care i-au votat?

S. ANDER

 

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Indignare!
    Vrem nu vrem,cand citim asemenea stiri ne indignam!Ne indignam pe atitudinea consilierilor locali (cei care nu au votat ,proiectul” Afara,Vital!”),carora nu le pasa de cetatenii Sighetului!Suntem zilnic furati la buzunar, noi saracim, societatile vizate,Vital si Herodot, prospera!Ne indignam ca parerile sighetenilor nu sunt luate in considerare de catre alesii nostri, noi spunem, noi auzim,jaful merge mai departe,doar ei au puterea,noi numai indignarea! Cartierul despre care este vorba, Campul Negru, este marginas,poate unii dintre consilierii locali,nu au calcat niciodata pe acolo, poate doar in campanile electorale cand au promis „marea cu sarea” si dupa ce au fost alesi, praf si uitare, s-au facut din promisiuni! De ce sa creasca preturile in asemenea ritm? Noua cine ne creste veniturile,in acelasi ritm, ca sa putem achita aceste preturi halucinante, cand traim intre ape sau nimic nu s-a imbunatatit privind curatenia orasului! Numai noi, populatia spoliata sa dam bani, ei ce ne dau? Dau din gura,spun minciuni, ca poate ne vor amagi si noi vom uita de indignare! Nu vom uita, le vom aduce aminte, atunci cand ne vor cere din nou voturile! Vom avea grija sa le primeasca cine merita, cei de azi, in nici un caz!Îi vom trimite la Vital si Herodot, locul pe care-l merita este acolo, ca doar pe ei i-au ascultat, pe noi, doar ne-au dezamagit si indignat!

oferta-wise