Actualitate Editorial

Sighetul NU are nevoi!

(foto: Salut, Sighet!)
image_printPrinteaza

Să fim serioși și realiști,
de Palatul Cultural nu are nevoie orașul
de Școala de Muzică nu are nevoie orașul
de Sala Studio nu are nevoie orașul
de Construcția cea nouă de lângă Sala Polivalentă nu are nevoie orașul
de cea mai veche Construcție din oraș nu a avut nevoie orașul
de Parcul Dendrologic nu are nevoie orașul
de Parcul Central nu are nevoie orașul
de Stadionul Mic nu are nevoie orașul
de un petec de Verdeață nu are nevoie orașul
de un petec de Umbră nu are nevoie orașul
de Podul de la Grădina Morii nu are nevoie orașul
de Serpentinele de pe Solovan nu are nevoie orașul
de Inițialele orașului de pe Deal nu are nevoie orașul
de Toaletă publică nu are nevoie orașul
de Casa de Bătrâni nu are nevoie orașul
de Blocuri Reabilitate Termic nu are nevoie orașul
de Stație de Tratare a apei și Puțuri aferente nu are nevoie orașul
de Multe Altele Nu Are Nevoie Orașul SIGHET.
SE PUNE ÎNTREBAREA FIREASCĂ: DE CE AR AVEA NEVOIE ORAȘUL SIGHET DE FESTIVALUL DE DATINI ȘI OBICEIURI LAICE DE IARNĂ CARE SĂ FIE DE TALIE INTERNAȚIONALĂ, CARE ATRAGE TURIȘTI ȘI CARE E BENEFIC
PENTRU TOT ORAȘUL?!

Attila CSIK

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Nu a facut nimeni bimic pentru oras, nici de de acum , nici cei dinainte. Toti sunt o apa si un pamant. Nu am avut lumina pe strada 4 ani. Inainte cu 2 zile de alegeri au pus lumina…. ar fi bine sa fie campanie electorala macar de 2 ori pe an daca vrem sa avem ceva.

  • Este sigur ca nu avem nevoie de astfel de administratii, cum este aceasta de astazi care ne conduce cu neonor orasul! Ultimii ani au fost pentru municipiu o perioada de stagnare in dezvoltarea lui fireasca, o perioada de regres in toate domeniile si de progres in a mentine un oras depasit in aspiratii, murdar si neingrijit, fara perspectiva privind locurile de munca, cu un inventar urbanistic ce lasa de dorit, cu parcuri terne, strazi cu trotuare pline de gropi si denivelari, intr-un cuvant un oras al nimanui! Ce este pacat, este ca am mostenit un oras frumos si pe zi ce trece, isi pierde dim maretia lui,este uitat paraginii si ruinei, lasat la intamplare, ca tot ce se intampla in el nu intereseaza Primaria, zilele sa treaca, salariul sa mearga iar cei raspunzatori de starea cetatii sa doarma dus, linistiti, sa nu vada cum Sighetul,incet, incet, isi pierde din importanta!

    • Ce-a mai murdara , dintre afacerile fostei aprmar E. Gogea. a fost , cedarea Palatului Culturii ( un centru cultural .Construit in timpul Austro-ungar, 1905. pentru a servii desvoltarii culturii in orasul nostru .) A fost dat unui alt cult , cult al banului , al moastelor si al mersului in patru labe .Sighetul nu are nevoe de civilizatie si cultura . Trebue sa ramana un oras cu un cult HABORNIC.
      .

  • Toti primarii s-au preocupat de propria „gospodarire” dar cel mai mult „tanti Jeni” care in curtea Liceului Pedagogic a avizat construirea unui restaurant, in spatele liceului o benzinarie, o alta benzinarie aproape de pompieri, market-uri in buricul „muncipiului” etc.! Intrebarea este u=cum a intrat in posesia fostului internat de pe Avram Incu, fosta Coop. Arta Maramuresana, acum inchiriata Facultatii BB? Actualul primar este discipolul ei, nu? Oare unde a ajuns herghelia lui Nemes?

oferta-wise