Actualitate Știri

Trotuarul de pe strada Iuliu Maniu arată ca după război

image_printPrinteaza

De o mai lungă perioadă de timp trotuarul de pe strada Iuliu Maniu arată ca după război. Strada este principala arteră ce face legătura cu Gara C.F.R. Este foarte circulată și de către pietoni. Este o situație neplăcută pentru o urbe ce se vrea a fi una europeană. La nivelul administrației locale se tot vorbește de proiecte și planuri de reabilitare a străzilor. Așa o fi, dar oare nu se poate rezolva și această problemă? Situația nu este singulară. Și în alte zone ale municipiului pot fi găsite asemenea situații. Dacă cei din administrația locală ar mai circula și pe jos poate ar da o mai mare atenție felului în care arată trotuarele Sighetului.

„Circul zilnic prin zonă. Fac naveta cu trenul. Mergând și venind de la gară, deplasându-mă pe trotuar trebuie să ocolesc gropile ieșind pe carosabil și risc să fiu accidentat”, a spus Ioan Ivanic.

„Nu este suficient să avem doar o alee pietonală care este de apreciat. Și pe celelalte căi de acces pietonale trebuie să se poată circula în condiții cât mai bune. Pentru noi, cei mai în vârstă, mersul pe jos este mai greu, cu atât cu cât trotuarele ne îngreuneaază deplasarea, nu mai vorbesc de cei care folosesc un baston sau un cărucior cu rotile’’, a spus Gheorge Pop, pensionar.

Odată cu apropierea sezonului cald poate se vor găsi și resurse pentru a se reabilita trotuarul de pe strada Iuliu Maniu, precum și alte trotuare aflate în aceeași situație.

Liviu Șiman

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise