Drept la replică

Referitor la interviul acordat dvs. de către dl. Ion Ardelean Pruncu, în virtutea dreptului la replică, menţionez că mă simt obligat să corectez unele afirmaţii în legătură cu situaţia Şcolii de artă ,,Gheorghe Chivu” în anul 2010, an când domnul Ion Ardelean Pruncu s-a pensionat având calitatea de director al Şcolii de artă.

Apreciez întreaga activitate culturală a d- lui Ion Ardelean Pruncu, dar ca succesor al dânsului respectiv director al Şcolii de artă, în prezent şef serviciu la această instituţie, precizez că în septembrie 2010 şcoala avea 14 angajaţi cu director cu tot din care 3 cu ½ normă deci, nu 20 de angajaţi!, 223 de elevi şi nu 400, o secţie externă şi nu nenumărate, iar şcoala nu prea era cunoscută în ţară.

Deşi din 2010 până în prezent şcoala a trecut prin situaţii dificile, prin unificare în Centrul Cultural , prin mutarea de la palat , prin finanţare sub nivelul cererii etc. perfecţionarea personalului (toţi cu studii superioare) prin parteneriate, promovări publicitare , activităţi extraşcolare, participări în competiţii s-au obţinut rezultate absolut excepţionale.

În anul şcolar 2018-2019 înregistrăm 360 de elevi înscrişi la 14 discipline cu 14 profesori angajaţi , un secretar, un îngrijitor respectiv 17 angajaţi.

Anul 2018 – an de excepţie aduce peste 100 de premii I şi mari trofee la multe competiţii naţionale şi internaţionale pentru toate disciplinele.

În mod special s-au evidenţiat clasele de folclor si dans, rezultate publicate şi de către dvs.

Menţionez că toate acestea le pot dovedi prin actele şcolii (stat de plata registru de înscrieri diplome şi trofee).

Cu respect

Sef serviciu Scoala de artă ,,Gheorghe Chivu”

Prof. Ioan Tivadar