Eveniment-concert Adrian Naidin

Evenimentul-concert Adrian Naidin, organizat la Casa din Vale Breb, duminică, 16 august 2020, va avea şi o componentă de caritate. Donaţiile se vor îndrepta către Centrul Micul Prinţ din Sighetu-Marmaţiei, proiect al Asociaţiei SOS Bambini România.

Pe scenă vor urca şi Ceteraşii din Breb împreună cu Coconii din Breb. Aproximativ 180 de persoane vor participa la eveniment, locurile fiind epuizate în doar câteva zile. Evenimentul-concert Adrian Naidin de la Casa din Vale Breb va fi organizat în condiţii speciale, cu măsuri de siguranţă specifice perioadei: obligativitatea măştii, dezinfectarea la intrare şi alocarea de brăţări de acces netransmisibile. Fiecare persoană din public va sta pe baloţi de paie aşezaţi la distanţă regulamentară, conform normelor actuale de distanţare.

Cei prezenţi, vor avea la dispoziţie cel puţin două modalităţi de a contribui la cauza evenimentului: o liciaţie de tablouri semnate Florin Voinea și Florin Vale (silent auction) condusă de actorul şi vloggerul Bob Rădulescu, precum şi posibilitatea de a achiziţiona, în urma unei donaţii, obiecte realizate de beneficiarii cauzei (creaţii de la atelierul de croitorie, sticle decorate, brăţări şi suporturi de lumânãri etc.).

Centrul de Zi Micul Prinţ are 70 de beneficiari, copii şi adolescenţi din sistemul de protecţie socială Maramureş. În cadrul centrului, copiii participă la cursuri de cultură generală, ateliere creative, de gătit, de dezvoltare personală, de croitorie, spectacole, jocuri şi concursuri menite să dezvolte inteligenţa, creativitatea şi simţul practic. Tinerii învaţă, în acest centru, să socializeze, să completeze un CV, o scrisoare de intenţie, să se prezinte la un interviu de angajare şi să folosească optim banii.

Nevoile acestui proiect se referă la costurile materialelor didactice pentru diversele ateliere, de întreţinere a clădirii, pentru asigurarea suportului tehnic la cursurile de dezvoltare personală şi la atelierul de croitorie; în cuantum total de 6.000 de euro anual. (Camelia Pesek, coordonatorul proiectului)

Centrul de Zi Micul Prinț din Sighetu-Marmatiei a luat naştere în anul 2009 ca răspuns la nevoile socio-educative ale copiilor din Sighetu-Marmației. Din luna octombrie 2019, Asociaţia SOS Bambini România a preluat, în administrare, spaţiul centrului şi a dezvoltat noi servicii şi proiecte. Centrul de Zi Micul Prinţ din Sighetu-Marmaţiei este gândit ca un proiect complex care să ofere o a doua casă pentru beneficiarii lui. Copiii şi tinerii din proiectul Micul Prinţ beneficiază anual de excursii şi ieşiri în natură.

Pentru informaţii suplimentare:
Coordonator Centrul de zi Micul Prinţ, Camelia Pesek 0745192998
Administrator Casa din Vale Breb, Roxana Vale, 0747812409, organizator al evenimentului

Comunicat de presă

sursă foto: pagina de facebook Casa din Vale Breb