1

Și Liceul Tehnologic Forestier din Sighet este prezent la Săptămâna Meseriilor

La nivelul județului Maramureș, în perioada 8 – 14 martie, este prevăzută acțiunea „Săptămâna Meseriilor”, în care unitățile de învățământ care au ofertă educațională pentru învățământul profesional, inclusiv DUAL au planificat activități cu respectarea strictă a legislației care reglementează starea de alertă, a celei specifice scenariilor în care funcționează unitățile de învățământ și a măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Scopul acțiunii este promovarea învățământului profesional și tehnic, respectiv a meseriilor și calificărilor dobândite prin învățământul profesional, inclusiv DUAL.Tot în acest scop a fost creat și site-ul https://sites.google.com/view/ziuameseriilor în care poate fi consultată oferta educațională pentru învățământul profesional, inclusiv DUAL din județul Maramureș.

În acest sens, și Liceul Tehnologic Forestier (director, prof. Maria Roman) din Sighet propune o serie de activități de promovare a meseriilor, pentru a putea fi accesate de viitorii liceeni.

sursa: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

sursă foto: Liceul Tehnologic Forestier/ Facebook