SIGHET – „Mickey Bucătarul” – Spectacol muzical de mascote și personaje

Mickey și prietenii săi vin la Sighetul Marmației, vineri, 15 martie, orele 17:00, la Sala Școlii de Muzică „George Enescu”!

Acum ai ocazia să îți întâlnești personajele favorite în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Mickey și Minnie știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța rețete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvăluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.

Amplificăm misterul și cu un invitat surpriză – Clownela, o fetiță prietenoasă, plină de lipici la copii, care a pregătit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat așadar ingredientele necesare unei petreceri reușite și lansăm invitația către toată familia pentru a ni se alătura distracției. Vă așteptăm cu drag la spectacol, să învățăm să gătim împreună pe ritmuri de dans și veselie!

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audiență preșcolari (2-7 ani) și școlari (8-12 ani).

Biletele se găsesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la sală înainte de eveniment.

PREȚ BILETE:
VIP: 25 lei
Categoria I: 19 lei
Categoria II: 15 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Comunicat de presă