Actualitate ONG Știri

Acțiuni caritabile organizate de Kiwanis Maramureș pentru 200 de copii

image_printPrinteaza

Moș Nicolae a fost darnic și în acest an, întreptându-și atenția și către 30 de copii de la trei case de tip familial din Sighetu Marmației care au primit din partea membrilor Kiwanis Maramureș cadouri. De bucurie și zâmbete au avut parte și 40 de copii, tot cu ocazia Moșului Nicolae, de la școala gimnazială și grădinița din cătunul Uloha din comuna Poienile de sub Munte, princhindei la care au ajuns cu cadouri membrii Kiwanis Maramureș. Totodată, au fost donate jucării, materiale didactice și îmbrăcăminte la 130 de copii de la Centrul de Educație Incluzivă Sighet (Școala Specială).

De asemenea, recent, Kiwanis Maramureș a distribuit către Spitalul Municipal Sighetu Marmației 5 tone de materiale (paturi, mobilier medical, fotolii rulante, consumabile etc) și a donat 2 fotolii rulante electrice performante unor persoane cu probleme de sănătate din Sighet și Ieud. Pe data de 3 decembrie 2016, s-a încheiat proiectul prin care Kiwanis Maramureș a sărbătorit zilele de naștere a 11 copii dintr-o casă de tip familial din Sighetu Marmației. Fiecare copil a avut parte de un tort aniversar, de cadouri și bineînțeles de oameni dragi care i-au cântat La Mulți Ani, o bucurie de nedescris atât pentru fiecare sărbătorit, cât și pentru voluntarii din Clubul Kiwanis Maramureș.

Membrii din Clubul Kiwanis Maramureș au fost răsplătiți cu colinde, poezii, zâmbete și bucuria acestor copii frumoși, talentați și plini de emoție.

 

Pe facebook Kiwanis Maramures (organizație non-profit)

Președinte Kiwanis Club Maramureș
Adela Ulici – tel: 0744.289.461

Sursa: comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise