Actualitate Editorial

Aloooo…. Sala Polivalentă din Sighet?!

foto: Camelia Pesek
image_printPrinteaza

De ceva vreme, mă preocupă o clădire pe care o văd foarte des: Sala Polivalentă din oraș! Nu clădirea în sine mă preocupă, ci mai degrabă, lipsa activității din ea. Din câte știu, de câteva luni a fost închisă pentru renovare, dar această perioadă pare să nu se mai termine. Am încercat să aflu care este soarta acestei clădiri, temându-mă că va urma „trendul” dezastruos al altor instituții care deserveau sighetenii și acum sunt în paragină. Nu am primit niciun răspuns, și de aceea m-am gândit să scriu despre asta, așa, poate voi trezi „curiozitatea” mai multor sigheteni.

Departe de mine să lansez acuze, dar, sala de sport a fost administrată o perioadă de timp de o firmă privată, dar edilul din acea vreme a considerat că Primăria ar face o treabă mai bună… și, uite astăzi, e închisă și folosită de unele partide ca loc de făcut poze în campania electorală.

Sper, sincer, că e doar o situație în care comunicarea nu e foarte bună și că această sală își va deschide porțile în curând și nu va lua, Doamne ferește!, calea „vecinei” de cartier, clădirea care trebuia să fie școală și nu și-a găsit, nici după atâția ani, utilitatea!

Și, atenție, vine iarna și îmi închipui că multe dintre grupele sportive care s-au antrenat în aer liber vor avea nevoie de o sală unde să își desfășoare antrenamentele!

Camelia PESEK

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise