Actualitate Știri

Analiză: sistemul de programări online la 10 zile de la lansare

image_printPrinteaza

Wise Company  (companie de web developement și web deisgn din Baia Mare) anunța în urmă cu aproximativ 10 zile lansarea platformei de programări online pentru serviciile de examinare permis auto, preschimbare permis, înmatriculări și pașapoarte pentru Instituția Prefectului – Județul Maramureș (www.prefecturamaramures.ro/programari/). Platforma a fost implementată gratuit de către Wise Company pentru instituție, aceasta fiind o rezolvare a problemei bonurilor de ordine și a cozilor zilnice din fața instiuțiilor care furnizează serviciile amintite.

Wise Company a hotărât ca la 10 zile de la lansare să facă o mică analiză a modului în care a fost folosită platforma și a rezultatelor pe termen scurt pe care care le-a avut implementarea acesteia.

statistici-platforma-programari-prefectura

În urma analizei Wise Company, s-a constatat că platforma a fost accesată, în cele 10 zile de la lansare, de peste 8.000 de persoane. Din cele 8.000 de persoane care au accesat sistemul, peste 63% au fost utilizatori care l-au accesat folosind un telefon sau o tabletă și doar 37% au folosit un sistem de tip desktop.

Din numărul total al celor care au vizitat platforma, peste 6.000* de persoane (75% din numărul total de vizitatori) au făcut și o programare pentru serviciile pașapoarte, examinare auto, preschimbare permis sau înmatriculări. Numărul celor care au facut o programare este calculat pe baza numărului de zile ocupate de la lansare până la prima zi disponibilă pentru o nouă programare și nu al numărului de oameni care s-au prezentat deja la un ghișeu cu o programare.

Mergând mai departe cu analiza, se poate oberva că cel mai solicitat serviciu dintre toate este cel de înmatriculări auto (peste 2.500 de programări existente) fiind urmat de cel pentru examinarea auto (peste 1.700), preschimbare permis și pașapoarte.

procentaj-programari-online

Sistemul folosit de către Instituția Prefectului a fost lansat inițial într-o variantă pe care să o putem adapta pe parcurs încât să se poată introduce noi servicii pentru care să fie disponibilă programarea online.

*Datorită faptului ca Wise Company nu are acces la bazele de date ale instituției, numărul de programări este calculat în funcţie de numărul de zile ocupate deja și în funcţie de numărul maxim de bonuri de ordine care se pot elibera zilnic pentru fiecare Serviciu în parte.

sursă articol: http://www.wise-company.com/

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    • Nu cred ca se poate anula, dar se poate face alta. Nu cred ca este o tragedie daca cineva nu se prezinta la programarea facuta. Cand am fost eu am vazut ca erau numere peste care se sarea pentru ca oamenii nu s-au prezentat.

oferta-wise