Actualitate Știri

“Anotimpul” școlilor de… vară!

image_printPrinteaza

Este “anotimpul” școlilor de… vară!

Școala fără constrângeri și restricții majore aduce și-n vacanță copiii la… “distracție”! Și bineînțeles, aproape de elevi sunt – chiar și vara! – dascălii!

În perioada 6 – 10 august 2018 s-a desfășurat o primă ediţie a Școlii de Vară la… Școala Gimnazială nr. 2. Proiectul a fost iniţiat si derulat de profesorii pentru ȋnvățământul primar Pasztor Ramona si Borodi Simona, cu sprijinul suplimentar, benevol, al prof. Bejenaru Augusta, consilier școlar Julean Claudia, consilier educativ Sandu Laura, ȋn parteneriat cu Asociaţia Muzicando și Muzeul Maramureșean Sighetu Marmaţiei.

La activităţile desfășurate au participat 35 de copii care s-au implicat în ateliere de creaţie, activităţi în aer liber, jocuri și ȋnterceri sportive, orientare turistică la Muzeul Satului și Grădina Morii, cercuri de lectură, engleză prin joc, excursie (la Centrul de călărie Budești).

Prin activităţile derulate școala a devenit un altfel de loc, într-un altfel de context, cu o altfel de ȋnvăţare; copiii au dobȃndit competenţe prin metode si tehnici inovative.

Jocul a fost elementul central!

(Prof. înv. Primar Borodi Simona & Prof. înv. primar Pasztor Ramona de la Școala gimnazială nr. 2)

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Copiii nu trebuie sa uite de scoala,actiunea organizata are rolul de-ai tine pe elevi aproape de ea si este un mod de-as ocupa timpul liber pentru acei care nu au alte posibilitati sa plece din localitate.O actiune bine gandita,o actiune care vine si in sprijinul parintilor care stiu ca profesorii au grija de copii si-i pregatesc util pentru dezvoltarea deprinderilor,copiii sunt intr-un colectiv si participa cu entuziasm la jocuri si atelierele organizate!Felicitari pentru profesorii care-si rapesc din timpul lor liber pentru a organiza aceste scoli de vara!

oferta-wise