Actualitate Illuminati Știri

ATENȚIE, ELEVI, STUDENȚI ȘI PROFESORI… SIGHETENI!

image_printPrinteaza

Un proiect gândit de tineri pentru tineri are loc anul acesta, încă o dată, la Sighetu Marmației – un eveniment care scoate elevii din sala de clasă și transformă învățarea științelor prin metode practice și inedite.

Invităm toți elevii și profesorii să ni se alăture pentru un proiect cu totul special, cu scopul de a învăța și descoperi știința alături de un grup de mentori, cercetători și profesioniști ai unor universități și companii de renume mondial.

Elevii și profesorii se vor înscrie în cadrul unui Program de Mentorat online care se va încheia cu un Festival de Științe fizic, organizat pe 21 septembrie 2024 în Parcul Central din Sighetu Marmației.

Programul este GRATUIT și destinat tuturor profesorilor și elevilor, indiferent de nivelul lor academic. Chiar și tinerii care susțin că „urăsc” științele sunt invitați să le exploreze dintr-o nouă perspectivă.

Programul include următoarele materii: Artă, Matematică, Chimie, Biologie / Medicină, Neuroștiință, Fizică, Chimie, Astronomie, Sustenabilitate, Geografie, Informatică & Inteligență Artificială, Robotică.

Tinerii se pot înscrie și în echipele pentru logistică și promovare.

Locurile sunt limitate și alocate în ordinea înscrierii. Pentru mai multe detalii și înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc311BV840-0XSw6smT0QjS1FHTharqKviBDBSAV-hokfy5VA/viewform

Echipa de organizare a acestui program și festival este alcătuită în întregime din tineri maramureșeni care doresc să aducă știința și educația prin metode practice și non-formale mai aproape de Sighet. Pentru a susține acest proiect avem nevoie de ajutorul celor din sectorul industrial cu posibilitatea de a susține proiecte non-profit. Susțineți educația tinerilor sigheteni alături de noi!

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise