Actualitate Social Știri

Balul Bobocilor: BACK TO THE 80’s la Liceul Tehnologic Forestier Sighet

image_printPrinteaza

Începutul fiecărui an scolar înseamnă pentru fiecare liceu și organizarea unui bal al „bobocilor”. Astfel, după o pauză de trei ani și Liceul Tehnologic Forestier a organizat Balul Bobocilor, pe scena Cinematografului Mara din Sighetu Marmației.
Evenimentul a strâns laolaltă, elevi, cadre didactice, părinți și invitați. Sub directa coordonare a prof. Dăncuș Camelia, prof. Lazar Maria și prof. Csillik Ioana, a elevilor din clasele a-XI-a si a-XII-a (organizatorii spectacolului), cei 18 aspiranți la titlul de MISS și Mister Boboc au încântat publicul prezent în număr mare, cu prestatia lor. Inventivitatea, spontaneitatea tinerilor și buna dispoziție au făcut din acest eveniment o sărbătoare a frumuseții și a tinereții. Organizatorii balului au știut să surprindă cu un program original, din care nu au lipsit momentele muzicale, artistice, dansul, parodiile, scenetele comice, proba de cultură generală, demonstrațiile sportive (un moment special oferit de elevii din clasele a XI-a B si a XII-a B), fiecare pereche punându-și în valoare talentul, creativitatea și inteligența.
După încheierea probelor și până la momentele de deliberare a juriului cei prezenți la bal au fost plăcut surprinși de prestația remarcabilă a ansamblului folcloric „Flori de Maramureș”, format din elevi ai claselor IX-XII de la Liceul Tehnologic Forestier, coordonat de prof. Sas Ștefan.
Surpriza serii a fost invitata specială, eleva Liceului Tehnologic Forestier, talentata Valentina Puicar, care împreună cu trupa ei ne-au trimis in anii ’80 – ‘90, printr-un recital rock.
Distracție, emoții și voie bună au fost doar câteva din coordonatele acestui bal, în urma căruia au fost aleăi câștigătorii (cu greu). Juriul format din director prof. Roman Maria, dir. adj. prof. Nemeș Loredana, prof. Csillik Ioana și elevi desemnați pentru a juriza, a avut o misiune grea în a alege pe cei mai frumoși și talentați „boboci’’ (toți fiind frumoși și talentați!).
Astfel, titlul de Miss Boboc LTF – 2022 s- a acordat elevei HORVATH MIHAELA și cel de Mister Boboc – 2022 elevului HONTĂU RĂZVAN.
S-au acordat și premii Miss și Mister simpatie, originalitate, talent și popularitate iar diplome de participare au primit toți cei care au participat la acest bal.
La final, organizatorii au ținut să le mulțumească celor care au sprijinit financiar desfășurarea evenimentului, sponsorilor, părinților, tuturor celor care au contribuit la buna organizare, evenimentul fiind un adevărat succes.
Ca o concluzie, orice tip de activitate extrașcolară și nu numai, concursuri, acțiuni sau activități, pot deveni mijloace de afirmare și chiar motivare a elevilor pentru tot ce înseamnă educație susținută de școală, se formează competențe specifice domeniilor extrașcolare și se definesc talente și aptitudini de tip artistic, spiritul de echipă și formarea unui comportament civilizat.
Felicitări tuturor participanților la eveniment!

Foto & text: prof. Mariana Petrovai

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise