Actualitate Cultură

Biblioteca Municipală „Laurențiu Ulici”, la un click distanță!

image_printPrinteaza

Vă anunţăm cu bucurie că biblioteca oraşului nostru este de azi înainte mai adaptată noilor realităţi, mai modernă şi sperăm noi, mai practică.

Astfel, toţi cei interesaţi vor putea accesa CATALOGUL ON-LINE al bibliotecii – printr-un simplu click pe butonul albastru „FOLOSEŞTE APLICAŢIA” – având astfel posibilitatea să facă un tur virtual printre rafturile noastre şi să îşi aleagă cu răbdare cartea dorită, sau să verifice de la distanţă şi în orice clipă dacă ceea ce îî interesează în mod deosebit se regăseşte în colecţia bibliotecii. Mai mult decât atât, pentru aceia interesaţi dintre dumneavoastră, există şi posibilitatea de a rezerva cartea de care aveţi nevoie.

Dar iată şi ceea ce mai trebuie să ştiţi în vederea utilizării acestui nou serviciu: odată accesat linkul ce duce la catalogul nostru online (https://sighetumarmatiei-mm.ebibliophil.ro/…) aveţi posibilitatea să navigaţi ca un simplu vizitator anonim – în special dacă doriţi doar să aruncaţi o privire în colecţia noastră. Pentru cei înscrişi deja la bibliotecă, sau pentru cei care doriţi să deveniţi cititori cu această ocazie, există posibilitatea de a vă face un cont pe această pagină, durează câteva minute. (Nu uitaţi să activaţi apoi acest cont, pentru a deveni funcţional, veţi primi un mail cu un link pe care trebuie să îl accesaţi).

IMPORTANT! Cei care intenţionează să folosească în viitor opţiunea „Rezervă”, este obligatoriu să facă un singur lucru: să adauge atunci când îşi fac un cont, o adresă de email pe care mai apoi să ne-o comunice (telefonic, verbal sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a bibliotecii, împreună cu numele lor complet, aşa cum figurează în CI). Fiţi convinşi că noi nu o vom folosi la nimic altceva, decât pentru a o adăuga în fişa dumneavoastră de înscriere la bibliotecă. Adresa dumneavoastră de email este cea care face legătura dintre catalogul online şi fişa dumneavoastră de cititor.

Odată creat şi activat acest cont personal, el vă va permite să vizualizaţi toată activitatea dumneavoastră în bibliotecă – istoricul împrumuturilor, împrumuturile active etc., şi vă va permite să rezervaţi oricare dintre cărţile disponibile în acel moment.

Suntem în faza de testare a acestui serviciu şi pentru început am decis ca fiecare cititor să poată rezerva o singură carte, o altă rezervare putând fi făcută doar după ce precedenta a expirat, sau dacă a fost anulată. Durata unei rezervări este de 24 de ore, însă rezervările de vineri îşi vor întinde valabilitatea până luni inclusiv.

Pentru orice alte nelămuriri, vă aşteptăm să ne contactaţi la secţiunea mesaje, promitem să vă răspundem cu promptitudine.
Sperăm ca acest catalog on-line să vină cu adevărat în sprijinul dumneavoastră şi vă aşteptăm cu nerăbdare la #bibliotecafrumoasă!

Comunicat de presă

 

sursă foto: arhivă Biblioteca Municipală „Laurențiu Ulici”

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise