Actualitate Știri

Bogdan Bumbuk – PGA Electric, primul antreprenor din Maramureș în Finala “EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018”

image_printPrinteaza

Antreprenorul Bogdan Bumbuk, fondatorul companiei PGA Electric, a intrat în finala prestigioasei competiții “EY Entrepreneur of The Year – Romania 2018” a cărei ceremonie de premiere a avut loc joi, 21 februarie.

În cadrul ceremoniei la care au participat importanți reprezentanți ai comunității de business din România, omul de afaceri Bogdan Bumbuk a concurat pentru marele titlu EY Entrepreneur Of The Year 2018, alături de alți 43 de lideri de business.

Organizată și în România din 2014, competiția EY Entrepreneur of The Year își desemnează juriul pe baza unor criterii riguroase de selecție. Membrii juriului au premiat și la această ediție antreprenorii care au demonstrat în anul 2018 viziune și direcție strategică pentru creșterea afacerii, capacitate de inovație, integritate personală și un impact pozitiv asupra comunității.

Cei 43 de antreprenori selectați în finala pentru premiul Antreprenorul Anului în România reprezintă companii cu o cifră de afaceri cumulată de 620 de milioane de euro și un total de peste 10.000 de angajați.

Notabil este faptul că antreprenorul băimărean a fost primul finalist din Maramureș care a fost selectat de juriu în această prestigioasă competiție care premiază în peste 60 de țări performanța antreprenorială și managerială.

Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, a fost desemnat câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2018 și va reprezenta România în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo, din iunie 2019.

Antreprenorul  Bogdan Bumbuk a fondat în Baia Mare compania PGA Electric care este una dintre companiile de top din sectorul electro-energetic din România, cu activități integrate în sfera producției de cabluri electrice, producției de echipamente pentru distribuția energiei electrice, producției de sisteme metalice pentru managementul cablurilor electrice, precum și a importului și distribuției de materiale electrice, corpuri și surse de iluminat.

EY Entrepreneur of The Year se organizează în 145 de oraşe din 60 de ţări de 30 de ani şi premiază antreprenorii pentru viziunea şi direcţia strategică cu care îşi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală şi, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunităţii.

Ciprian BORȘAN
Fondator și Președinte
Maramureș Business Club

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Felicitari si la cat mai multe realizari!Rezultatele remarcabile ne bucura,cu cat mai multi antreprenori premiati cu atat si viata noastra se usureaza!

oferta-wise