Actualitate Știri

Sighet – Centrul de Zi „Micul Prinț” își deschide porțile pentru noul an școlar!

image_printPrinteaza

Centrul de Zi „Micul Prinț” își deschide porțile pentru noul an școlar! Luni, 18 septembrie 2017, se reia programul de meditații extraşcolare al centrului. În perioada 11 septembrie- 15 septembrie cei interesați se pot adresa echipei educative în intervalul orar 12:00-15:00 pentru a-și putea înscrie copiii în program.

Programul de funcționare al centrului este zilnic, în zilele lucrătoare în intervalul orar 13:00-16:00, perioadă în care copiii vor primi sprijin la efectuarea temelor, vor participa la activități ludice și de dezvoltare personală, și le va fi asigurată o gustare.

Precizăm că Centrul de Zi „Micul Prinț” are o experiență de 7 ani în domeniul educativ, timp în care, aproximativ 400 de beneficiari s-au bucurat de sprijin în efectuarea temelor, activități ludice şi de socializare. Centrul vine în sprijinul acelor părinți sau aparținători care, din motive de natură economică sau ocupațională, nu reuşesc să îşi sprijine copiii în efectuarea temelor.

Echipa centrului este formată din absolvenți cu studii superioare nivel licență și master în domeniul asistenței sociale și al pedagogiei.

În acest an, centrul pune la dispoziție 30 de locuri pentru copiii din clasele I-VI, iar ocuparea acestora se face în ordinea solicitărilor.

Echipa educativă a Centrului de Zi „Micul Prinț”

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise