Actualitate Cultură Știri

Classic Unlimited la Sighet!

image_printPrinteaza

Turneul național de pian Classic Unlimited își continuă călătoria și ajunge sâmbătă, 1 octombrie 2022, într-un loc cu totul special: Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței. Este pentru prima dată când pianistul Bogdan Vaida, inițiatorul proiectului, va concerta în Sighetu Marmației. Evenimentul va începe la ora 18:00. Accesul publicului este gratuit și se va face în baza unei rezervări a locului pe site-ul oficial Classic Unlimited.

Bogdan Vaida a absolvit Academia de Muzică din Cluj și Hochschule für Musik Freiburg din Germania. A cântat și a trăit mult timp la Freiburg, unde a început proiectul Klassik Mittendrin. Este fondatorul și solistul turneelor Klassik Mittendrin și Classic Unlimited, în
cadrul cărora a susținut, din 2015 încoace, peste 100 de concerte în cele mai neașteptate locuri din România, Germania și Elveția.

Cea de-a șasea ediție Classic Unlimited a debutat în 8 septembrie 2022. Turneul național de pian îi invită pe cei pasionați de muzică să descopere repertorii clasice, dar și istoria unor locuri minunate din România. În total, 10 spații inedite din 10 orașe din țară se transformă, în această toamnă, în săli de concerte Classic Unlimited.

Vă așteptăm cu drag!

Comunicat de presă

 

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 • CE VEI PUTEA ASCULTA ?
  ♫ Intermezzo de J. Brahms
  ♫ Salomé, seria Femmes de Légende de Mel Bonis
  ♫ Mélisande, seria Femmes de Légende de Mel Bonis
  ♫ Nocturna op. 6 nr 2 de Clara Schumann
  ♫ Scherzo op. 14 de Clara Schumann
  ♫ Impromptu op. 90, nr. 3 – F. Schubert
  ♫ Andante spianato și Marea Poloneză a lui F. Chopin
  ♫ Preludiu Op. 23, nr. 6 al lui Rachmaninoff
  ♫ Ansia (Tuono, Polso, Zoppo, Strega, Sogno) de Anamaria Meza
  ♫ Gaia de Ciprian Gabriel Pop

oferta-wise