Actualitate Știri

Clubul de senioare din Centrul de Zi „Micul Prinț” a împlinit trei ani de existență

image_printPrinteaza

Clubul de senioare din cadrul Centrului de Zi „Micul Prinț” a împlinit trei ani de existență, trei ani de mobilizare în numeroase activități comunitare, de implicare în proiecte de succes, trei ani de bucurii și momente frumoase petrecute împreună.

În acest program sunt înscrise 22 de beneficiare, centrul nostru urmărind nu doar punerea la dispoziției a unui spațiu de întâlnire și de socializare pentru persoanele vârstnice, ci și de formare și valorizare a potențialului fiecărei persoane care frecventează acest centru.

De-a lungul acestor trei ani de activitate, beneficiarele programului nostru s-au implicat în numeroase proiecte și acțiuni din cadrul comunității sighetene precum: sprijin acordat în cadrul sărbătorii anuale a voluntariatului; sprijin acordat în cadrul programului de meditații pentru copii; participare la derularea unor proiecte sociale și sportive organizate de către alte asociații, confecționarea de produse handmade cu scopul autofinanțării, etc.

Aniversarea a debutat cu un moment de rugăciune de mulțumire pentru acești minunați ani petrecuți împreună, moment organizat de preoții Asociației Frați Minori Capucini, și a continuat cu cântece și voie bună.

Pentru a marca această aniversare am ales un loc cu totul și cu totul special: “Pensiunea Doina”, o fărâmă din Maramureșul de poveste, iar doamnele sărbătorite s-au declarat absolute fascinate de peisaj, după cum mărturiesc acestea:
Am admirat peisajul, pensiunea fiind amplasată într-un loc mirific, am avut o aniversare de neuitat” , spune Maria G.
“Aniversarea a trei ani de activitate a fost un eveniment deosebit, ne-am bucurat să petrecem împreună această seară specială”, apreciază Ileana K.

La mulți ani doamnelor senioare! La mulți ani frumoși și bogați cu noi proiecte de suflet!

Autor, Antonia Luiza Dubovici (Zavalic)

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise