Actualitate CNDV 100

#CNDV100 – Promoția 1966 – 1967

image_printPrinteaza

Au mai rămas 30 de zile până la sărbătorirea centenarului (10-12 octombrie 2019) Colegiului Național „Dragoș Vodă”. Azi publicăm fotografiile promoției 1966 – 1967 de la absolvire și de la întâlnirile mai recente.

Îi rugăm pe cei care pot aduce informații despre elevii din fotografie, să ne transmită comentarii și/sau mesaje la adresa: office@salutsighet.ro.

Fotografii din arhiva prof. D. I. Todea

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Clasele D, E, I, din promoția 1966-1967 au cuprins un grup mare de elevi care au terminat ultima serie de gimnaziu, care a funcționat pe lângă Liceul de Cultură Generală din Sighetu Marmației, fiind primele clase de reală și umană.

    Clasa a “D” (de reală) are (din cei 25 de elevi) 6 absolvenți care au obținut titlul științific de doctor: Balea Marius – doctor în medicină, Sucs Eva – doctor în medicină, Moldovan Mihaela – doctor în științe economice, Isak Adrian – doctor în fizică, Marina Alexandru – doctor în zootehnie, Todea Dorel – doctor în filologie (cetățean de onoare al municipiului Sighetu Marmației).

    Elevii promoției 1966-1967 au avut, pe lângă rezultate deosebite la învățătură, la olimpiade, concursuri, întreceri sportive și o bogată activitate artistică (spectacole de teatru, montaje literare), contribuind la obținerea unor premii cu formațiile reprezentative ale orașului la Festivalul Național I. L. Caragiale și Festivalul Național al Cântecului și Dansului (încă nu apăruse Cântarea României). Director al liceului, d-na prof. Cornelia Circa era și președinta Comitetului municipal de cultură.
    Au fost ani minunați, cu profesori excepționali, ani cu amintiri deosebite.

oferta-wise