Actualitate Social

Concert caritabil! Împreună putem schimba viața Daliei!

image_printPrinteaza

Un concert caritabil pentru a contribui la sprijinirea DALIEI!

„Mă numesc Dalia și sunt elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Dragoș – Vodă” din Sighet. Am terminat Școala Gimnazială „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” cu media generală 9,50 pe ultimii 4 ani. Sunt singură la părinți, Mama este pensionară, tata se pensionează și el de boală. Doresc să trăiesc și visez să am o copilărie și o viață normale. Să pot merge pe picioarele mele. Am fost diagnosticată cu tulburare de dezvoltare motorie, scolioză lombară sinistroconvexă secundară – neuromusculară, amiotrofie spinală Weernig – Hofmann Tip II și deficit sever de ortostatism și de mers. Trebuie să trec prin mai multe operații, iar costurile sunt foarte ridicate, peste posibilitățile părinților mei.
Vă mulțumesc din suflet! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Puteți sprijini efortul Daliei prin donații în contul având Codul IBAN: RO43BRDE250SV95777692500, deschis la BRD Sighet pe numele Borș Dalia Viorica.

Una dintre acțiunile demarate pentru a o sprijini pe Dalia este CONCERTUL CARITABIL pe care îl organizează Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România împreună cu Taraful Rutenilor și Cenaclul Ecouri Tinere în data de 09 noiembrie 2019, orele 17:00, la Școala de Muzică și Arte, sala “Monica Chifor” și la care vă invităm să participați.

Sighetenii au ocazia să o ajute pe Dalia Borș! Puteți cumpăra/ rezerva invitații la Concertul Caritabil (prețul – 50 lei) și sunând la la tel. 0755306820.

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise