Actualitate Știri

Concert: Fără dependență! Alege să rămâi sănătos!

image_printPrinteaza

Miercuri, 7 iunie 2023, orele 18:00, la Cinematograful MARA, Asociația „Suntem Vocea Lor”, vă invită la Concertul „Fără dependență! Alege să rămâi sănătos!”

Dragă prietene,

Îți scriu astăzi pentru a te ruga să faci o schimbare în viața ta, să scapi de capcanele drogurilor. Am organizat un eveniment special, menit să-ți arate în mod direct efectele distructive ale drogurilor și să-ți ofere sprijinul necesar pentru a-ți recăpăta libertatea.

În primul rând, trebuie să înțelegem că dependența de droguri nu este o judecată asupra caracterului tău sau o slăbiciune personală. Este o boală care poate afecta pe oricine și care necesită ajutor și susținere pentru a fi învinsă. Evenimentul nostru își propune să îți arate că există o altă cale și că nu ești singur în această luptă.

Ne-am străduit să aducem vorbitori de marcă și specialiști în dependențe care îți vor împărtăși experiențele lor personale și vor oferi informații valoroase despre cum poți să să-ți păstrezi viața curată sau să scapi de dependență și să-ți reconstruiești viața.
Vei avea ocazia să asculți poveștile celor care au trecut prin aceeași suferință și care acum trăiesc o viață liberă de droguri.
Te invităm să vii la acest eveniment și să dai o șansă vieții și fericirii. Noi suntem aici pentru tine și suntem gata să te susținem în fiecare pas al drumului.

Aminteste-ți că meriți o viață mai bună, liberă de dependență și plină de realizări.
Prețuiește-te, iubește-te, respectă-te, acordă-ți încrederea în tine și în forțele tale proprii, crede mereu și vorbește mereu frumos despre tine, pentru că tu nu ești cu nimic inferior nimănui.

Parteneri și invitați:

Date de contact: Asociația Suntem Vocea Lor
Viorica Opriș: 0747706673
Mail: suntemvocealor@gmail.com

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise