Actualitate Știri

Sighet – Cupa Presei la Tir

image_printPrinteaza

Marți, 18 iulie 2017, a avut loc Cupa Presei la Tir, concurs organizat de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighet.

Reprezentanții presei au lăsat pentru câteva zeci de minute reportofonul, pixul și carnetul de luat notițe și au învățat să tragă la țintă cu pistolul. După un instructaj atent realizat și o simulare a tragerii la cele două ținte, concursul a debutat cu un foc de 12 gloanțe de calibru mic, îndreptate spre ținte.

Din cei 12 oameni de presă prezenți, locul întâi a fost obținut de Radu Ona, cameraman la TV. Sighet, urmat de regizorul tehnic Sergiu Șerban. Nu doar bărbații s-au descurcat bine la acest concurs, mențiunea fiind luată de Ioana Popovici, reporter Radio România Sighet. Diplomele au fost înmânate de chestorul de poliție Liviu Bute, șeful ITPF Sighet, și purtătorul de cuvânt Radu Lungu.

„Cupa Presei la Tir face parte dintr-un șir de evenimente organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției de Frontieră Române care va avea loc pe data de 24 iulie”, a precizat chestorul de poliție Liviu Bute.

Autor, Diana Mariana APOPI

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise