Actualitate Știri

Darurile toamnei la Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Sighet

image_printPrinteaza

Vineri, 16 noiembrie 2018, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Sighetu Marmației, a găzduit a doua ediție a concursului local de creație plastică „Darurile toamnei”.

Coordonatorii proiectului, profesor psihopedagog Ștefănoiu Daniela și profesor psihopedagog Mutaffof Melania, împreună cu echipa de proiect și-au propus prin acest concurs local de educație plastică, dezvoltarea și stimularea creativității și expresivității copiilor. Copiii se întrec în a transmite mesajul acestui anotimp, trăindu-l ca nimeni altcineva.

Sub deviza, „Fiecare copil este un artist”, cadrele didactice implicate în proiect au lansat invitația tuturor școlilor din oraș, dar și din localitățile apropiate, de a participa cu lucrările elevilor la cele două secțiuni ale concursului: desen sau pictură și colaj. Concursul se adresează elevilor cu CES din clasele 0-VIII ai CSEI, elevi cu CES din învățământul de masă/școli inclusive și elevi din clasele primare și gimnaziale din învățământul de masă.

Proiectul se bucură de susținerea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, prin inspector școlar învățământ special, profesor Cristina Buda.

Instituțile partenere sunt Școala de Artă „Gheorghe Chivu” prin director profesor Tivadar Ioan și profesor arte plastice Szemkovics Irina și Școala Gimnazială cu Program suplimentar de Muzică și Arte plastice prin director profesor Muntean Ioan și profesor arte plastice Pipaș Ileana.

Au răspuns invitației 17 unități școlare (cu 300 de lucrări înscrise în concurs – 116 la secțiunea colaj și 184 la secțiunea pictură/desen) și 85 de cadre didactice.

Autor, prof. psihopedagog Daniela ȘTEFĂNOIU

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise