Actualitate Video

Despre criza gunoaielor la Sighet. Un punct de vedere cu Teofil Ivanciuc | VIDEO

7 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 • Alesii locali stiu prea bine ceea ce nu vreau ei sa stie (si asta mai ales PNL), ca e o saracie totala. Si toate astea ca nu se colecteaza banii asa cum trebuie de la privati care cat de cat mai merge situatia, din pacate este asa cum am spus saracie.

 • Ei sunt suparati ca Sighetenii au votat un PSD-ist si acum se razbuna. Nu-i nimic. Si oamenii se vor razbuna pe cei ce ne supara.

 • HERODOT SI POLITICUL!
  Herodot si Politicul sighetean, doua rele pentru cetățeanul onest si spoliat care nu are de unde sa sustina „buzunarul” administratorilor societății de colectare a deșeurilor si nici cui sa se planga! Domnul Teofil Ivanciuc ne-a cam scos „ceata” cu care ne era acoperite gândirea despre starea jalnica care persista in continuare privind colectarea gunoiului! Daca-i real ce spune dansul si sunt convins de asta, Herodot si Politicul sighetean sunt doi mincinoși, care nu ne-au spus niciodată adevărul! Videoclipul prezentat a reușit in cateva minute sa ne dumireasca cum sta treaba cu gunoiul si „gunoaiele” politice! Deduc ca principalul vinovat este Consiliul Județean, care este „maharul” gunoaielor si care nu a miscat un deget pentru salvarea orașului de mizeria gunoiului menajer care sta depozitat pe străzi în loc să fie transportat la gropi de gunoi conforme, care respecta indicatiile de mediu si totodata sa inițieze acțiuni care pot sa conduca la o ieftinire a taxei pentru salubrizare si mărire a ei! Herodot ca si toate societățile comerciale este hapsan pentru bani nemeritati, deoarece nu s-a ținut de promisiuni, numai a cerut bani in plus, invocând minciuni, aburind Politicul sighetean, care imediat a sărit si le-a dat tot ce-au cerut! Astăzi, Herodot vrea sa ameteasca din nou Politicul sighetean si acesta pe noi, cetățenii orașului, care cum ne stim corecți, vom plăti mai mult ca asa au hotărât „gunoierii”, pardon consilieri locali! Uite ca nu va fi asa… daca măresc taxele, eu cetățeanul cu simt civic care anual am plătit integral si in avans contractul cu societatea de salubrizare, nu o voi mai face, voi încerca să eludez cu bună știință taxa marita, asa cum jumătate din cetățenii Sighetului o fac pana acum si Herodot nu s-a obosit cu nimic sa o colecteze integral de la toată populația municipiului. Daca se implica serios in actiunea de încheiere de contracte cu toti locuitorii, orașul azi ar fi avut asigurat diferenta de pret care astăzi se impune datorita transportului la o distanță mai mare! Herodot nu a făcut ce a promis, de ce eu sa fac ce-mi cere el? Cand gunoiul menajer se va colecta in conditii optime, sortat, stors si balotat pe categorii, vândut ce s-a putut obține, transportat restul cantității mai mici rămase, fara valoare la o destinație unde este acceptat si va necesita bani in plus, atunci si eu voi respecta contractul! Pana atunci, Herodot si Politicul sighetean poate sa propuna orice, eu ma voi face ca nu aud si nu vad nimic, si asa ca mine vor fi multi, ca suntem satuli de măriri de taxe, nejustificat, acoperite cu minciuni si promisiuni neonorate!
  Multumim domnului Teofil Ivanciuc, inca odata a demonstrat ca-si iubeste orașul si oamenii lui, acționând pentru adevar si bunăstarea cetățeanului simplu si plătitor de taxe!

 • Între timp am aflat că în comunele învecinate, unde tot Herodot este operator de salubritate, tarifele variază între 3 și 8,5 lei/persoană/lună! Nu mai găsesc ei așa fraieri ca sighetenii!

 • O atitudine civică pertinentă.

  Se poate apela si la consilierul local UDMR, avand in vedere ca Ministerul Mediului e condus de catre cineva de la acesta formatiune.

  • Cu tot respectul, intreb ce a facut pana in prezent actuala consiliera fosta viceprimar pentru binele orasului? A hibernat! Cautati pe site-ul Primariei si o sa vedeti ce atributii are viceprimarul! Apoi mai vorbim!

oferta-wise