Actualitate Sport Știri

A doua cădere a… Madridului?!

image_printPrinteaza

Mladenovic este o jucătoare pe val, însă, până acum, ea nu s-a prea adaptat la presiunea finalelor, sper să nu o facă nici azi. Are 3-1 cu Simo, însă azi e zgura, iar Simona e una dintre reginele acestei suprafețe. Va conta mult serviciul de ambele părți, important este ca Simona să se expună cât mai puțin pe serviciul secund și să nu ofere prea multe retururi direct câștigătoare adversarei.

În statisticile pe 2017 ale celor două mari jucătoare, procentajele mingilor câștigate pe ambele servicii sunt asemănătoare. Kiki dă mai mulți ași, dar face și un număr dublu de duble greșeli. Simona are de înfruntat o altă jucătoare care dă scurte și la 2 noaptea cu ochii închiși și le dă bine, sper să i le citească din timp și să poată astfel să le răspundă cu contrascurte.

Răbdarea și tăria mentală vor fi determinante în acest joc, Kiki poate fi destabilizată, a făcut-o și Pati Tig, poate să o facă și Simona. Mladenovic este o jucătoare în plin progres, dar este de bătut, meciul stă în racheta Simonei.

Așa că… Hai, Simo! Be a smart aggressive fighter 2night!!!

Dexter71

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise