Actualitate Știri

Experiență traumatizantă pentru un sighetean (autor, Liviu Șiman)

image_printPrinteaza
Experiență traumatizantă pentru un sighetean după ce a căzut într-o gură de canal lăsată descoperită și nesemnalizată corespunzător
 
De o experiență traumatizantă a avut parte la finele anului trecut sigheteanul Mihai T. Deplasându-se pe strada Avram Iancu a dorit să traverseze de pe o parte pe cealaltă a străzii. La un moment dat a căzut într-o gură de canal situată între carosabil și trotuar, care avea deasupra așezat un placaj subțire ascuns privirii de stratul de zăpadă. Adâncimea canalului este de 2 m.
“Neobservând gura de canal am căzut în ea. Am rămas imobilizat și am fost scos de către prietenii care mă însoțeau. În urma căzăturii am suferit leziuni grave la piciorul stâng, tibie,  peroneu și gambă. Am fost dus la UPU Sighet unde mi s-a acordat asistența de specialitate. Într-un final a fost nevoie să fiu supus unei intervenții chirurgicale. Am luat legătura ce cei de la Vital care mi-au spus că vom găsi o cale de a mi se acorda daune reparatorii, lucru care nu s-a întâmplat nici pânâ în prezent. Gura de canal a fost astupată abia la o lună după ce am căzut în ea. Gura de canal nu era semnalizată cu țăruși sau bandă. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă în locul meu cădea un copil sau o persoană mai în etate. În trecut în aceeași gură de canal a intrat un autoturism care a fost avariat. I-am acționat în judecată pe cei de la Vital și aștept să mi se facă dreptate. Sper ca nimeni să nu treacă prin asemenea experiențe nedorite, generate de indolența și inconștiența unora, a spus Mihai T.
 
 Liviu Șiman

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise