Actualitate Social Știri

Expoziția de fotografie „Comori fără culori”!

image_printPrinteaza

Rotaract Club Sighet organizează joi, 9 iunie 2022, ora 18:00 expoziția de fotografie „Comori fără culori”, ce va avea loc pe terasa BBQ Hotel Grădina Morii.

În acest an, expoziția a ajuns la cea de a III-a ediție, așadar, lucrările a 17 fotografi din întreaga țară și nu numai, se vor întâlni în locul în care se agață harta în cui.

Fotografiile realizate din pasiune, transformate în tablouri și pregătite pentru a fi achiziționate devin pentru o zi mărturia dorinței publicului de a schimba lumea în bine. Unele tablouri expuse în cadrul expoziției vor fi scoase chiar și la licitație.

Expoziția are ca scop renovarea camerei de zi din cadrul Casei de Tip Familial Tompa, Sighetu Marmației, fapt pentru care achiziția de tablouri reprezintă donațiile direcționate acestei cauze.

„Împreună vom face ca imposibilul să devină posibil alături de invitații noștri speciali: Găvrilă, Simina Maria Colopelnic, Vanesa Iurca. Vă așteptăm alături de aceștia, de fotografi, de membri Rotaract Sighet și de cauza din acest an!” – Culac Alexandru, președinte Rotaract Sighet
Intrarea publicului este liberă!

***
Pentru mai multe detalii:
Alexandru CULAC
Președinte Rotaract Sighet în mandatul 2021-2022
axucc@yahoo.com; 0753 233 235

Tomoiagă M. Cristina
responsabil PR în manadatul 2021 – 2022
c.tomoiaga@yahoo.com; 0745120223

***
Rotaract – aripa tânără a organizației Rotary – este o comunitate internațională de tineri profesioniști care oferă un cadru de dezvoltare personală prin implicarea în rezolvarea nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor.
Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să se dezvolte alături de comunitățile din care fac parte. Prin proiectele pe care le organizăm, comunitare, educaționale, vocaționale, sociale sau ecologice, promovăm spiritul rotaractian, contribuim la evoluţia comunităţilor locale şi sprijinim formarea de lideri în diverse domenii.

Comunicat de presă

Rotaract Club Sighet

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise