Actualitate Sport

A început Memorialul „Brătienii” la Șah, ediția a V –a, 2023

image_printPrinteaza

Joi, 24 august 2023, la Sighet, la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței a demarat… Memorialul „Brătienii” la Șah, ediția a V –a. Competiția este organizată de către Clubul Sportiv „SIG-MAR” în parteneriat cu Federația Română de Șah, fiind susținută financiar de către Consiliul Județean Maramureș.

Memorialul de Șah „Brătienii” este organizat pe trei secțiuni: Open general (adulți și copii peste 12 ani, legitimați), Copii legitimați (sub 12 ani) și Copii nelegitimați. La toate categoriile se vor desfășura jocurile pe parcursul a 7 runde.
Joi, 24 august 2023, a început „Openul general” care se încheie duminică, 27 august 2023. Vineri și sâmbătă intră în competiție și participanții de la celelalte două categorii.
La ediția din acest an s-au înscris peste 45 de șahiști (legitimați și nelegitimați) din patru județe, plus Capitala (Bistrița, București, Harghita, Iași, Maramureș).
Sunt puse în joc numeroase premii și premii speciale (ex. la „Open general”: Locul I, Premiul I.C. Brătianu – 1000 lei, Locul II, Premiul Dinu Brătianu – 750 lei, Locul III, Premiul Gheorghe Brătianu – 500 lei), cupe, medalii, diplome, pentru toate categoriile din concurs.
Directorul turneului este d-na Daniela Onița – Ivașcu.
Arbitrii competiției sunt: Ioan Costiuc și Andrei Jurassa.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 27 august 2023, de la ora 18:00.

I. Mariș

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise