Actualitate Cultură Știri

Întâlnire cu poeți și prozatori sigheteni!

image_printPrinteaza

O întâlnire literară de weekend, ce va marca și cei trei ani de existență ai publicației virtuale „Salut, Sighet!”, va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, ora 11:00, când un grup de poeți și prozatori, toți publicați constant în ziarul electronic www.salutsighet.ro, se vor întâlni cu iubitorii de literatură. Cei 7 sigheteni, sunt publicați și în ultimul număr al revistei trimestriale „Mantaua lui Gogol”, ce apare la București (director, Mihai Hafia Traistă), revistă ce va fi „răsfoită” și oferită celor prezenți.

O altă „atracție” a întâlnirii de weekend este lansarea volumului de poezii „Bolnav de drum”, autor Mihai Hafia Traistă. Scriitorul, dramaturgul, poetul Mihai Hafia Traistă, născut la Sighet, dar stabilit de mulți ani la București, va fi prezent împreună cu noi la Galeria Vassiliev (P-ța Libertății, nr. 13), unde vom „socializa” și vom încerca să nu… plictisim!

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Proiectata intalnire cu poeti si prozatori sigheteni si, in acelas timp, o aniversare a 3 ani de activitate a comunicarii virtuale pe Site-ul „Salut, Sighet!”, nu poate fi decat un foarte bun prilej de a face cunostinta cu scriitori maramureseni, cu multele, frumoasele si de calitate opere ale dansilor. Acestia vor aduce aici spiritul local, sobru si pitoresc, al locului, exprimat in operele lor, cu traditiile si filozofia de viata sanatoasa a localnicilor din aceasta margine de tara, in lupta lor cu viata, cu greutatile si bucuriile , victoriile si infrangerile lor, dar mereu intr-un spirit optimist, in demnitatea, cinstea si ospitalitatea, peste tot cunoscute si recunoscute. Va fi deci un prilej de confort si delectare, de bucurii si reflexii, de placute intalniri si reintalniri, o manifestare sarbatoreasca si nicidecum de alta natura.
    Aniversarea a trei ani de activitate atat de frumoasa si laborioasa in cumunicarile pe acest Site Salut,Sighet!, realizata de performanta si bogata implicare a echipei de redactie si colaboratori, condusa cu mult succes de Doamna Profesoara Oanta Brindusa, in nobilul ei scop de a fi o masa rotunda de discutii, de ample analize si proiecte locale prezente si de perspectiva, in diverse domenii, impuse de evolutie si dezvoltare, cu ample legaturi de succes in judet si in afara lui si chiar mai departe. Acest Site este o voce in puternica reverberatie cu anii, cu sute de ani in urma, din timpurile carora scriitorii si-au desvoltat si conceput subiectele si operele lor, acum si aici actualizate, ceea ce da acestei aniversari un caracter de mult mai mare amplitudine si succese.
    Felicitari pentru organizare si urez o reusita deplina in realizarea acestui frumos proiect!

oferta-wise