Actualitate Știri Video

Invenție de top mondial, prezentată la Sighet | VIDEO

image_printPrinteaza

Miercuri, 09 decembrie 2020, la Centrul de Diagnostic Santa Vita din Sighet, o echipă de cardiologi și tehnicieni din Israel, coordonată de dl. doctor Hirsch Aviram, a prezentat un dispozitiv revoluționar care va schimba radical managementul pacienților cu hipertensiune arterială (HTA) și insuficiență cardiacă.

În cel mai scurt timp se preconizează să devenim un centru pilot pentru implementarea în țara noastră a acestei tehnologii (în prezent existând doar 3 astfel de centre). Investigația va fi decontată de CAS Maramureș în limita fondurilor. (dr. Sorin Markus, managerul Centrului de Diagnostic Santa Vita)

Dr. Hirsch Aviram în dialog cu dr. Sorin Markus:

Înființat în 2004, Centrul de Diagnostic Santa Vita a oferit, în primii ani de activitate, servicii de laborator și de Medicină Internă. Încetul cu încetul s-a extins oferind diverse servicii medicale pe mai multe specializări. Societatea a pornit inițial cu un spațiu relativ redus, iar azi are numeroase cabinete în care medicii din Sighet sau din centre universitare cunoscute îi consultă pe cei doritori să apeleze la domeniul privat al serviciilor medicale. Santa Vita s-a adresat de la început populației din Țara Maramureșului în dorința de a facilita accesul bolnavilor și la o altă alternativă, cea a medicinei private.

Prezentare dispozitiv:

Salut, Sighet!

 

 

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise