Actualitate ONG Știri

Kiwanis Maramureș l-a ajutat pe Moș Nicolae să ajungă și la copiii din Uloha, Poienile de sub Munte

image_printPrinteaza

Kiwanis Maramureș a încercat şi anul acesta să-l ajute pe Moş Nicolae să ajungă, puţin mai devreme, la copiii din Uloha, un cătun din Poienile de sub Munte.

Şi credeţi-ne, copiii aceştia merită cu prisosinţă să primească daruri!  Dacă ne uităm la condiţiile pe care le au (drumuri de acces, asistenţă medicală, săli de clasă etc) se pare că Statul îi ignoră total şi deliberat. Din fericire, există câteva cadre didactice dedicate meseriei de dascăl şi părinţi care se zbat să le ofere o şansă în viaţă.

Întâlnirea cu copilaşii din Uloha a fost plină de emoţii. Sperăm că le-am adus puţină bucurie. Nişte copii minunaţi! (Kiwanis Maramureș)

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Respect pentru,Mos Nicolae prin Kiwanis Maramures!
    Sunt putini cei care ajuta si nu fac fata cerintelor multiple care sunt! Marinimia unora este fara margini, ajuta si nu se intreaba pentru ce, doar vrea ca si cei oropsiti sa simta sarbatoarea Sfantului Nicolae si a darurilor sale. Cred ca bucuria celor care le-au primit a fost pe masura bucuriei celor care le-au daruit! Felicitari si cati mai multi Mosi marinimosi, candva totul se va reintoarce si veti fi rasplatiti pentru ceea ce faceti!

oferta-wise