Actualitate Calendarul zilei

La Mulți Ani, Ștefan Hrușcă!

Stefan Hrușcă, Sighet, 2009
image_printPrinteaza

Născut la 8 decembrie 1957 în comuna Ieud, Maramureș, cantautorul Ștefan Hrușcă este vocea distinctă a colindelor maramureșene. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, susținând împreună cu acesta, până în 1984, peste 1000 de spetacole. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada, dar revine an de an acasă, în România, pentru tradiționalele concerte de colinde pe care le susține în marile orașe din țară.

sursă foto: Florentin Năsui

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Preacurata Fecioara Maria, zamislita fara pacat stramosesc ( „Imaculata conceptiune”), sarbatorita la 8 decembrie in calendarul latin, sa-l apere si sa-l indrume sa laude pe Dumnezeu in continuare cu talentul deosebit pe care l-a primit.Iar Ieudul sa dea mereu oameni de valoare, spirite de elita ale neamului romanesc !

  • Talent!
    Talent maramuresean, fiu al Ieudului, cantautorul Stefan Hrusca, vocea de aur a colindatorilor, impresioneaza la fiecare sfarsit de an, in luna decembrie prin colindele de Craciun! Cred ca nu exista maramuresean sa nu-l fi auzit macar odata cantand, glasul sau provoaca fiori ascultatorilor! Ai asculta incontinuu si nu te-ai plictisi de melodiile de suflet care ne incanta! Asa-s maramuresenii, colindatori, dar Hrusca nu are pereche, canta si ne incanta, ne intra in case si ramane in inimile noastre!

oferta-wise