Actualitate Știri

Sighetul la zi(d): continuă seria spargerilor de garaje!

image_printPrinteaza

În noaptea de 11/12 februarie 2019, în Cartierul Traian, au fost sparte 7 garaje. Am sesizat Poliția. Aici este raiul hoților acum ieșiți din pușcărie pentru că este atât de întuneric, încât nu vezi pe unde calci, dacă ai curaj să te aventurezi noaptea fără lanternă! Mie mi s-a spart garajul a șasea oară (am deja colecție de lacăte sparte)!

Acum 3 ani, primarul a promis iluminarea aleii dintre blocuri (spațiu public), dar…. a rămas la stadiu de promisiune. Cu ani în urmă, un vecin a reușit să instaleze un bec, pe peretele blocului, dar a deranjat-o pe vecina judecătoare, care reclamat la „mama Jeni” că-i intră „sclepții” în casă și l-a obligat să-l desființeze!

Primăria cu promisiunile, noi cu pagubele!

S. ANDER

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Acolo,unde orasul este lasat de izbeliste si se simte lipsa primarului, intunericul, hotia si jaful sunt la ele acasa. Sunt locuri centrale in Sighet pe unde, noaptea ne este frica sa circulam, sunt locuri in care se intampla cele mai multe nelegiuiri, sunt locuri in care siguranta cetateanului este pusa in pericol! Chiar este orasul nimanui??????

oferta-wise