Actualitate Știri

La Sighet, Balul Bobobcilor “Forestieri” a fost o desfășurare de frumusețe și talent!

image_printPrinteaza

La Sighet, sezonul balurilor cu și despre boboci se apropie de sfârșit!

Și-a fost, vineri, 24 noiembrie 2017 și Balul celor de la Liceul Tehnologic Forestier –  zic cei care au umplut sala de spectacole de la Palatul Cultural – frumos tare! Bobocii au avut de lucru și au “obosit” serios în probele de prezentare (unele în versuri), de cultură generală, de dans și de… talent (scenete, pantomime).

Elevii organizatori (clasele X-XII) au prezentat momente artistice savuroase, spumoase și mai ales pline de… talent: sceneta ”Nu citești o carte?” (Bența Tania, Peter Ioana), dans modern (Trupa de Majorete a LTF) – (Covaci Denisa, Bledea Bianca, Ion Alexandra, Blaga Tania, Pop Larisa, Ivanciuc Camelia, Pricop Alexandra, Iura Mariana, Talpoș Sorina), Infuența și efectele Facebook-ului (interpretare în limba engleză) – (Kolcsei Alexandru), Interpretare muzicală – două melodii în limba engleză (Tupiță Alexandra), sceneta ”Interviu pentru angajare” (Oanță Adrian, Perpelea Andrei), muzică populară Ansamblul folcloric” Flori de Maramureș” (40 elevi), sceneta ”Liceenii” (Costaniuc Simina, Rednic Adelina, Peter Ioana, Hera Alexandru, Mihai Daniel) și Dans Modern (Kovacs Gheorghe).

Spectacolul a fost apreciat de public iar la final au fost desemnați (după atente și echidistante deliberări) câștigătorii: MISS BOBOC – Traistă Alexandra și MISTER BOBOC – Iurcuț Alexandru.

Au fost acordate și titluri suplimentare: MISS TALENT – Mureșan Roberta și MISTER TALENT – Pop Adrian, MISS POPULARITATE – Pop Cosmina și MISTER POPULARITATE  – Burmeleac Ionuț.

Invitatul special al Balului a fost  cântăreața Anamaria Spasiuc, fostă elevă a Liceului Tehnologic Forestier.

Și, la sfârșit – dar nu fără importanță – se cuvin adresate oficiale și neoficiale felicitări profesorilor organizatori: Maria Roman (director adjunct),  Erika Sarkadi Csiszar, Loredana Nemeș, Maria Godja, Ioana Csillik, Simona Turda.

Ne auzim la anu!!!… și LA MULȚI ANI!

I. D. Kin

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Bucuria bobocilor!
    Imi place sa citesc despre tineri, ma bucur odata cu ei, imi retraiesc anii de liceu, ma simt mai tanar! Tinerii de astazi, boboci la inceputuri de liceu, pornesc cu avant si sperante ca dupa terminarea anilor liceali vor fi din nou boboci dar un pic mai mari, la facultatile si institutile de invatamant superior alese! Acesti tineri, care si-au sarbatorit primii pasi de liceu, au asigurate toate conditile pentru a deveni oameni de nadejde, invata intr-un spatiu de cladiri noi, au de toate ce le trebuie ca sa-si finalizeze studiile. Sunt sigur ca ei sunt constienti de aceasta oferta si vor raspunde pozitiv la ea! Sunt tineri care incep o noua etapa de pregatire, sunt tineri care doresc sa reusesca in viata, elanul lor tineresc nu are echivalent! Acest lucru este demonstrat si prin diversitatea programului prezentat, prin aplauzele primite drept rasplata pentru ce au inteprins pentru prima data ca actiune in cadrul liceului! Cinste lor, felicitari pentru reusita balului, succes pentru viitorul lor in frecventarea cu lauri a acestui nou si prestigios liceu, Liceul Tehnologic Forestier!

oferta-wise