Actualitate Ce-o zîs?

Epigramă în… parcare

image_printPrinteaza

Orașul nostru astăzi nu are o “parcare”
Să fie dichisită, pentru inaugurare,
Dar, dacă o da Domnul, cu un efort de Sus,
Va fi, poate la iarnă, un loc de derdeluș.

Și poate vine-o criză și ne ajută Cerul
Să crească-n preț benzina să potolească zelul
Celor ce fac bravadă de fițe cu mașina:
Și-atunci pe cine oare, o să mai dăm noi vina?

Ars Publica

foto: terenul viran de pe strada Plevnei, din vecinătatea C.N. „Dragoș Vodă”

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Oare de ce?
  Oare de ce nimeni din faimoasa adminisltratie a municipiului nostru nu se deranjeaza pentru infrumusetarea orasului?
  Oare de ce se complac cu situatia de a fi multumiti cu ce au facut predecesorii lor si cu greu actioneaza pentru a remedia unele aspeecte negative semnalate?
  Oare de ce daramam si nu punetm nimic in locul ruinelor?
  Oare de ce promitem si nu ne tinem de cuvant?
  Oare de ce îi mai suportam?
  Oare de ce orasul nostru nu mai este ce a fost pe vremuri, mandria Maramuresului voievodal? De ce nu au luat exemplul de la edilii de dinaintea lui 89′ care au pus umarul si au facut o bijuterie din frumosul nostru oras?
  Oare de ce pe vremuri se putea si astazi nu? De ce aveam initiativa si astazi doar promisiuni,de ce aveam cultura,arta,sport,invatamant reprezentativ,industrie,civilizatie,locuri de agrement,baze sportive,sali de spectacole si cinematografe etc. si astazi doar ce ne-au mai ramas si de care uneori ne descotorisim, motivand legislatia?
  Sunt doar cateva nedumiriri la care nu gasesc raspunsuri,problematica discutata si rediscutata si la care intotdeauna am primit acelasi raspuns”nu sunt bani!”
  Oare inainte erau mai multi bani,raspunsul este ca intotdeauna erau mai putini, dar exista un interes mai deosebit pentru a-i aduce de acolo de unde se putea!
  Oare de ce ne-am pierdut increderea in administratia orasului,de ce sperantele ni s-au naruit? De ce,de ce? Poate cineva sa ma lamureasca? Poate cineva sa aduca orasul,cel putin la nivelul la care a fost,daca nu mai mult? Sunt sigur ca exista cineva,doar noi trebuie sa-l descoperim si sa avem incredere in noua generatie,ca aici se ascunde si asteapta ca sa-i vina randul!

  • Oare de ce ?
   E cam exagerat exemplul celor de dinainte de 89′ nu crezi?! Cei de atunci le era frica sa fure pe fata , astora de acuma nu.
   Astia de acuma fura cu vagoanele , incepand de la presedinte si pana la portarul de la primarie.
   Pai nu-i vezi ? parlamentari hoti , prinsi cu dovezi certe , si tot nu recunosc . Daca sti sa minti frumos , scapi fara pedeapsa , sau ti-o da cu suspendare . Fara o lege clara in care sa se interzica hotilor sa mai aiva functii de raspundere , continua sa-si exercite functia de parlamentar , adica de hot , in continuare de parca nu sa intamplat nimic……….clar ??!!
   Se plang ca nu mai au bani ?? Pai nu este clar ? Nu mai avem bani de unde sa furam , vrem mai multi bani de la poporul asta prost si amarat. Pai daca i-a pus dracul sa ne aleaga sa-i conducem … asta le trebuie.
   Tine minte , astia nu candideaza la FUNCTIA de primar , viceprimar e.t.c , astia candideaza la finctia de capetenia hotilor , locali bineinteles. si cine este mai „convingator” ia ciolanul , restul faramiturile.

oferta-wise