Actualitate Illuminati

Pasiunile… „generației Z” (autor, Antonia Ștețiu)

image_printPrinteaza

Bine v-am găsit! Eu sunt Antonia Ștețiu… și sunt considerată o membră a “generației Z”. Deși am doar 13 ani, adevărul este că aș putea sta 24 de ore pe telefon, dar uneori mă plictisesc, iar acum, am descoperit pasiuni noi, pe care nu m-am așteptat sa le aflu vreodată.

Cred că ar fi bine să vă dau mai multe detalii despre mine. În general unii oameni mă cunosc drept “nepoata sculptorului Bledea”, iar lucrul acesta mă bucură enorm de mult, dar mi-ar plăcea să fiu cunoscută și pentru ceva ce am realizat eu, așa că, m-am apucat să… scriu.

Prima mea pasiune, a fost muzica. Țin minte că încă de când eram copilaș foarte mic mi-a plăcut să cânt, chiar dacă știam că nu am voce, dar sunt copil, așa că… prefer să visez! Aveam microfon și tot ceea ce trebuie ca să pot susține un “concert”, iar după aceea am învățat să cânt la pian. Cântam… chiar dacă nu știam cuvintele și mă distram enorm de mult. Cu timpul am crescut și am înțeles un lucru… nu am talent la muzică, darș să fiu sinceră, și acum mai fac uneori câte un mic show.

Dacă nu mă înșel, a doua mea pasiune a fost actoria. Ador să recit, să mimez, să imit și mai ales… să povestesc. Pot tărăgăna la infinit. La un moment dat, am vrut sa fac o profesie din chestia asta, dar am renunțat.

Cu toate astea, cred ca pasiunea mea cea mai mare a fost și este… scrisul. Unii oameni nu mă prea înțeleg de ce îmi place să scriu sau cum am răbdare. Ei bine, răspunsul este ușor: când faci ceva ce îți place, ai răbdare și inspirație, sau cel puțin asta este părerea mea. Am scris multe texte care au rămas neștiute și nu prea cred că le va afla cineva vreodată, să fiu sinceră, pentru că… mai tot timpul găsesc câteva lucruri care nu îmi convin și vreau sa le schimb. (Știu că sunt o persoană complicată, dar așa sunt eu!)

Știu că pasiunile mele sunt cam… ciudate și că alți copii de vârsta mea gândesc diferit față de mine dar, așa sunt eu… și mă bucur că măcar prin ele îmi pot exprima sentimentele, gândurile dar și ideile.

Așadar, “keep in touch”, voi reveni!

Antonia Ștețiu
clasa a VII-a,
Colegiul Național “Dragoș Vodă”

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise