Actualitate Editorial

Promisiunea – maidanul cu bălării? (autor, Aurelia Dragoș)

image_printPrinteaza

Peisajul orașului nostru s-a îmbogățit cu un maidan de toată frumusețea. Bălării, resturi stradale, mizerii – este tabloul prezentat de acesta, rezultat în urma demolării clădirii fostei fabrici „Unitatea” (de’, relicvă a „trecutului rușinos” – care, oricum, a făcut cunoscut în lume numele urbei noastre – Tricotaje!).

În timpul campaniei și după alegeri, actualul primar promitea cu tam-tam și emfază construirea unei parcări ce trebuia să deservească Școala „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa”, C.N „Dragoș Vodă”, Poliția. Unde este parcarea? Trotuarele sunt pline – mai ales în fața Poliției – de autoturisme. Ca pieton, ești nevoit să treci pe carosabil – de’, polițiștii pot parca oriunde, că așa-i la noi.

Zilnic drumul este parcurs de copii – mai mici, mai mari. Așteptăm detașamentele de rozătoare să-i atace? Așteptăm izbucnirea unei epidemii din „maidanul cu buruieni”?

Asta este realitatea cruntă – una promitem, cuie facem.

Măcar aveți simțul răspunderii și spuneți-ne și nouă – umilii dumneavoastră alegători – ce se întâmplă. Sau nu mai prezentăm interes până la următoarele alegeri?

P.S.

Știți ce este vis-a-vis, pe ambele părți de maidan? O grădiniță cu orar prelungit, o școală și un liceu. Apropos – de când nu ați mai trecut prin această parte a orașului? Este în centru, totuși.

Autor, Aurelia Dragoș

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Din nefericire terenul în cauza este un teren privat ce aparține unei societăți comerciale.S-au făcut demersuri și chiar unele presiuni în vederea construirii unei parcări(atenție, o parcare privata,) iar acum cei în cauza sunt în stadiu de efectuare a proiectului tehnic. În acest fel putem spera ca în câteva luni se va împlini dorința de a avea o parcare atât de necesara în zona respectiva. Dacă onor autorul acestui articol găsește sa facă primarul vinovat pentru asta…. face parte oricum din politica editoriala a acestei publicații, asa ca accept fără nici o problema prezentele ”laude”.
  Cineva spunea:
  Oricât ai încerca în viata sa faci cumva sa mulțumești pe toată lumea acest lucru este imposibil. Nu are rost sa stai și sa iți pierzi timpul cu acei oameni care nu vor fi niciodată mulțumiți de tine indiferent de ceea ce ai face și indiferent de câte sacrificii ai face pentru ei.

  • Domnule Primar, vă asigurăm de întreaga noastră considerațiune și întregul nostru sprijin, și vă informăm că politica editorială a publicației noastre nu este să vă monitorizeze pe dumneavoastră, dar, din păcate/din fericire, sunteți omul de la care se așteaptă evoluția pozitivă a municipiului nostru. Nu este absolut deloc politica editorială a site-ului să identifice elementele negative din municipiul nostru, pur și simplu articolul este opinia unui cetățean onest al urbei noastre, care a fost atent la promisiunile făcute în campania electorală. De asemenea, nu considerăm că este ceva rău (sper că sunteți de acord cu noi) în a fi atenți la ce se întâmplă în municipiul nostru. De asemenea, dacă doriți să transmiteți anumite informații, sau să faceți anumite rectificări, site-ul nostru vă stă la dispoziție, fără cenzură, fără niciun fel de constrângeri. După cum ați putut remarca, toate observațiile dumneavoastră au fost publicate in intergrum. Dorim să reiterăm ideea că, singura noastră dorință este de a fi părtași la schimbare și evoluție benefică, în primul rând, cetățenilor Sighetului.

   P.S.
   După cum bine știți, imaginea nu este trucată. Aceasta este realitatea. Considerați că este o imagine demnă de un municipiu? Autorul articolului a greșit? Vă place cum arată zona?

oferta-wise