Actualitate Cultură Știri

Recital Extraordinar la Sighet!

image_printPrinteaza

Maestrul Florin IonescuGalați, solist al Filarmonicii din Brașov, revine la Sighet după peste doi ani de la ultima prezență în municipiul nostru, cu un Recital Extraordinar.

Invitat al Clubului Rotary Sighet, violonistul Florin Ionescu-Galați (câștigător și laureat a numeroase premii naționale și internaționale) va fi acompaniat la pian de Corina Ibănescu.

Violonistul Florin Ionescu-Galați s-a născut la București (1970), a început studiul viorii de la vârsta de 4 ani sub îndrumarea tatălui său, dirijorul Ilarion Ionescu-Galați, și a debutat la vârsta de 10 ani alături de Orchestra Națională Radio. A absolvit Universitatea Națională de Muzică, București. Și-a început cariera internațională în anul 1982, a cântat în toate marile și celebrele săli ale lumii: Carnegie Hall NY, Beethoven Halle Bonn, Santori Hall Tokyo, Bilkent Ankara etc., fiind acompaniat de orchestrele filarmonice din U.S.A., Germania, Japonia, Turcia, Grecia, Canada, Elveția etc.

Concertul va avea loc marți, 26 martie 2019, orele 19:00, la Școala de Muzică și Arte Plastice Sighetu Marmației, sala “Monica Chifor” (str. M. Eminescu, nr. 9-5).

În program sunt cuprinse lucrări de Ludwig van Beethoven, Joseph Haydn, Friedrich Kreisler etc.

Prețul unui bilet – 15 lei.

(Pentru elevi prețul este de 7,5 lei sau… doi elevi pe un bilet!!!)

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise