Actualitate Muzica Știri

Recital FOUREVER la Sighet!

image_printPrinteaza

Ansamblul cameral Fourever a luat naștere în 2015, cei patru membri dorind să aducă un suflu nou muzicii de cameră. Absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj -Napoca, artiștii implicați în acest proiect au reușit împreună să creeze prin cvartetul format, un nucleu.

Au susținut numeroase recitaluri, atât în țară cât și în străinătate, precum și concerte ca soliști cu filarmonica sătmăreană. În 2018 au fost invitați în cadrul unei emisiuni a postului național de televiziune TVR, unde au susținut un mic recital și au vorbit despre tradiții. În prezent sunt membri activi ai Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare.

Repertoriul cvartetului este atât de amplu și de versatil, acesta acoperind lucrări de la cele mai clasice până la apogeul muzicii pop rock din zilele noastre. Această versatilitate face acest ansamblu cameral să fie foarte îndrăgit și foarte căutat de publicul larg. Au o energie aparte pe care nu ezită să o transmită tuturor celor care îi ascultă.

Cvartetul Fourever va susține recitalul din orașul nostru la invitația și în organizarea Clubului Rotary Sighet, Vineri, 03  februarie 2023, ora 19:00 la Școala Gimnazială cu Program Prelungit de Muzică și Arte Plastice Sighet, sala „Monica Chifor”.

O parte din suma rezultată din vânzarea biletelor va fi folosită pentru acordarea „burselor Rotary” pentru elevi de liceu. Prețul unui bilet – 20 lei.

Rotary Club Sighet

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise