Actualitate Știri

Rotary Club Sighet Voievodal a (a)dus… Moșul!

(foto: Mirela Costinar)
image_printPrinteaza

Vineri, 7 decembrie 2018, Clubul Rotary Sighet Voievodal a adus bucurie pe chipurile a peste 140 de copii de la școlile din oraș.

Moș Nicolae, după ce a tot împărțit cadouri încă de prin seara zilei de 05 decembrie, a ajuns și la Casa Iurca de Călinești, gazda evenimentului alături de RC Sighet Voievodal, care le-a oferit copiilor o masă caldă și ceva foarte dulce, înainte ca aceștia să-l întâlnească pe Moșul și să-i spună cât de cuminți au fost.

Sponsorul evenimentului, LAGUNA SRL, s-a asigurat că acești copilași se distrează pe cinste alături de DJ Adi Tivadar, Simona Pașca și Familia 31, Let’s Dance și Mark Mesaros.

Încântați de inițiativa acestui eveniment caritabil, tinerii din programul internațional Youth Exchange (YEP), aflați în Sighet, alături de voluntarii Interact Sighet au dat o mână de ajutor la servirea mesei micuților.

Prezent la eveniment, președintele RC Sighet Voievodal, prof. Vasile Mih, ne-a precizat: ”Este vorba despre un eveniment anual pe care Clubul Rotary Sighetu Marmației Voievodal îl organizează pentru elevii din ciclul primar de la școlile din Sighet. Anul acesta, au fost prezenți aproximativ 140 de copii pentru care a venit Moșul. De asemenea, în organizarea evenimentului au fost implicați membrii Interact Sighetu Marmației care, împreună cu tinerii care au venit pentru un an în România, în cadrul programului YEP, au ajutat micuții la servirea mesei.

Anul acesta Clubul Rotary Sighet Voievodal își propune să sprijine educația. A sponsorizat, alături de alte organizații, Concursul de matematică și informatică Sigma, organizat de Colegiul Național ”Dragoș Vodă”. Anul viitor, la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, va organiza un Bal caritabil având drept scop strângerea de fonduri pentru inițierea unui club de robotică la CNDV.”

Mirela COSTINAR
clasa a XII-a F
C. N. ”Dragoș Vodă”

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise