Actualitate Editorial

Salut, Sighet! Salut, sigheteni!

image_printPrinteaza

brindusa-oantaSalut, Sighet! Salut, sigheteni!

Este  seara în care Moș Nicolae trece pe la toți copiii cuminți! Probabil că sighetenii adulți sunt ocupați cu darurile pentru cei mici sau pentru cei mai puțin mici. Ne-am gândit și noi, echipa „Salut, Sighet!”, să vă facem un dar de și din suflet, un dar pe care comunitatea locală să-l perceapă fără suspiciuni și/sau alte conotații.  Noul site (www.salutsighet.ro) pe care-l lansăm în această frumoasă seară, destinat în primul rând sighetenilor, se dorește a fi o voce a comunității, vocea și imaginea dumneavoastră! Sperăm să „rezistăm” cât mai mult – alături de celelalte publicații virtuale – și vă promitem știri, informații, reportaje, materiale audio și video de interes local și nu numai, realizate în mod obiectiv și profesionist.

Ne propunem să fim într-un dialog permanent cu dumneavoastră, cititorii noștri, așteptându-vă cu toate informațiile corecte, serioase, pertinente, pe care ni le puteți furniza și pe care le considerați de interes pentru comunitatea locală.

Vom aborda, acordând atenția cuvenită, segmentul cultural-artistic care dă valoare unei comunități cu adevărat europene, dar nu vom neglija nici celelalte aspecte ale Sighetului. Și, nu în ultimul rând ne dorim să vă și descrețim frunțile. Prin urmare, vă așteptăm cu intervenții picante, la rubrica Ce-o zîs?(Gura lumii-i slobodă).

Ne vom strădui să fim onești, vă vom respecta opiniile și ideile imparțiale și constructive, vom fi reprezentanții unei societăți civile, în continuă și așteptată evoluție. Vă vom acorda întreaga noastră atenție, vom fi transparenți și vă vom trata cu respect.

Nu știm dacă Moșul nostru este suficient de bogat, dar, în mod sigur, nu-l putem, și nu-l puteți bănui de rele intenții!

Vă invităm să ne citiți! Vă așteptăm să ne fiți alături!

Autor, prof. Brîndușa Oanță,
coordonator site

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut, Sighet! Viata lunga si zbor usor prin tariile virtualului!
    Va doresc sa nu va lasati tentati de putere si, nu in ultimul rand sa fiti atenti la… colaboraturi
    Multumesc Slujeru(lui) pentru marinimia cu care s-a aplecat asupra textului din ultima carte pe care o am publicat!

  • Excelenta ideea cu salutul.Daca esti inteligent,saluti tu primul,ca este sigur ca o sa primesti si un raspuns. Mult succes si sincere felicitari pentru noul Site. Prof. Toni Fangli

oferta-wise