Actualitate ONG

Săptămâna Mondială Rotaract debutează în pas de alergare!

image_printPrinteaza

Săptămâna Mondială Rotaract debutează în pas de alergare! Clubul Rotaract Sighet (președinte în curs Diana Mariana Apopi) invită sighetenii, indiferent de vârstă, să participe la o oră de alergare în parcul Grădina Morii. Punctul de întâlnire va fi intrarea în parc, iar traseul va fi prezentat la pornire.

Statisticile arată că numărul persoanelor obeze este tot mai mare, iar cu această problemă se confruntă nu doar adulții, ci și copiii. Pornind de la ideea că foarte mulți își petrec majoritatea timpului liber în fața televizorului sau cu telefonul în mână, rotaractienii propun o schimbare, chiar dacă pe termen scurt: alergatul.

Așadar, luni, 13 Martie, de la ora 17.00, în parcul Grădina Morii puteți să vă testați rezistența după o iarnă geroasă și o alimentație pe măsura gerului.

Acest proiect este parte a Săptămânii Mondiale Rotaract care se desfășoară în perioada 13-19 Martie. Tot în această săptămâna începe si proiectul „Acțiunea face Diferența”, în care elevii pot trimite un eseu pe adresa rotaractsighet@yahoo.com pornind de la sintagma „acțiunea face diferența”. Cel mai bun eseu va fi premiat de rotaractieni. Mai multe despre acest concurs, aici: https://www.facebook.com/events/1272566686158578/

Diana Mariana Apopi

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise