Actualitate Cultură Știri

EXCLUSIVITATE – Școala de Muzică Sighet are resurse, are viitor! [VIDEO]

image_printPrinteaza

Tânărul elev Tudor Andrei Boboșan a obținut locul I la un Concurs Internațional din Serbia.

La Concursul internațional de interpretare instrumentală (pian, vioară, chitară, violă, violoncel, acordeon), desfășurat în perioada 17 – 21 martie 2017 în localitatea Backa Topola, Serbia, au participat concurenți din Serbia, Ungaria, România, Slovacia. La secțiunea vioară (concursul s-a desfășurat sâmbătă, 18 martie 2017) au urcat pe scenă 55 de tineri artiști, diferențiați pe 6 categorii de vârstă.

Tânărul sighetean Boboșan Tudor Andrei, clasa a II-a, elev la Școala Gimnazială de Muzică și Arte Plastice Sighetu Marmației, profesor Gavaller Alexandru, a câștigat Premiul I cu punctaj maxim (100 puncte).

Boboșan Tudor Andrei a interpretat două piese în concurs: Antonio Vivaldi – “Concert No. 8 În sol major” și Adalbert Winkler – “Ca la Oaș”. Corepetitor a fost Suci Budai Klara, profesorară la Școala de Muzică din Backa Topola. Atât Tudor Andrei cât și părinții proaspătului premiat internațional au dorit să transmită mulțumiri conducerii și profesorilor de la Școala de Muzică și Arte Plastice Sighet pentru munca depusă și sprijinul acordat și, în mod special profesorului Gavaller Alexandru.

Este important de reținut: Școala de Muzică Sighet are trecut, dar, în mod sigur, are viitor!

Echipa „Salut Sighet!”

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise