Actualitate Cultură Știri

Selecția elevilor pentru Centrul Județean de Excelență MM – grupa de Dezbateri

image_printPrinteaza

Dragi elevi și părinți,

În perioada 4 – 14 noiembrie 2022, se va desfășura selecția elevilor capabili de performanțe înalte, pentru constituirea grupei de Dezbateri (20 de locuri).

Sunt invitați să participe la selecție toți elevii capabili de performanțe înalte de la toate unitățile de învățământ din județul Maramureș.

Admiterea elevilor în Centrul Județean de Excelență Maramureș se va realiza în două forme:
a) admitere directă. Aici se încadrează elevii care au participat la olimpiadele școlare, etapa internațională/națională. În limita a 7 locuri, Comisia de evaluare a potențialului elevilor capabili de performanțe înalte poate decide selectarea elevilor pe baza rezultatelor școlar obținute la etapa regională/județeană a olimpiadelor/concursurilor școlare. Evaluarea acestora se va face pe baza Grilei de evaluare (Anexa 4) postată pe site-ul Centrului Județean de Excelență Maramureș, www.cjexmm.ro, la butonul https://www.cjexmm.ro/elevi.

b) admitere pe baza susținerii unui interviu
Calendarul selecției:
4 – 9 noiembrie 2022 – înscrierea elevilor pe baza rezultatelor obținute la olimpiadele/concursurile școlare, în anul școlar 2021/2022.
4 – 10 noiembrie 2022 – înscrierea elevilor pentru susținerea interviului
10 noiembrie 2022 – evaluarea dosarelor în cadrul comisiilor constituite prin decizia inspectorului școlar general
10 noiembrie 2022 – publicarea listei elevilor admiși pe baza rezultatelor obținute la olimpiade/concursuri școlare
11 noiembrie 2022 – publicarea listei cu elevii înscriși care vor susține interviul
14 noiembrie 2022 – susținerea probei (interviul)
14 noiembrie 2022 – afișarea rezultatelor

Conform Apelului lansat de Centrul Județean de Excelentă Maramureș, înscrierea elevilor capabili de performanțe înalte se face cu ajutorul formularului disponibil pe site-ul CJEXMM (https://www.cjexmm.ro/elevi), accesând linkurile:
INSCRIERE SELECTIE Centrul Județean de Excelență Maramureș (pentru elevii care se încadrează la admitere pe baza performanțelor): https://docs.google.com/forms/d/1f92xVigGhqjNxRt6fz8sDtDyFbY8MhiKBrk7IPJHNac/edit
INSCRIERE SELECTIE Centrul Județean de Excelență Maramureș (pentru elevii care vor susține testarea): https://docs.google.com/forms/d/1Sjoxzvbph5NkDdkPIDguemZxKsfnDvNocdSWxTK7yiA/edit

Vă dorim mult succes!

Centrul Județean de Excelență Maramureș

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise