Actualitate Cultură Știri

Semn de carte: „Eugen MIHALJEK – un AS de… 66 de puncte”

image_printPrinteaza

Volumul „Eugen MIHALJEK – un  AS de… 66 de puncte” este dedicat celui mai titrat antrenor sighetean de tenis de câmp, care își aniversează ziua de naștere în 06 septembrie.
Volumul este îngrijit de Ion Mariș și Liviu Șiman, (tipărit la Aska Grafika, design copertă mixAD.ro), apare la Editura Valea Verde și va fi lansat marți, 06 septembrie 2022.

Salut, Sighet!

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Doi oameni de presa se îngrijesc pentru popularizarea printr-un volum scris despre viata unui om ce si-a iubit si-si iubeste pasiunea vieții sale, tenisul de câmp! Retras in limitele dreptunghiului marcat pentru acest sport, a atras multi tineri spre practicarea tenisului, sportul in alb, care ne-a adus atat de multe bucurii!
    Tenisul sighetean a luat amploare în mare parte datorita pasiunii profesorului Eugen Mihaljec, care s-a dedicat total acestui sport, contribuind din plin si prin inițiativă sa, la construirea complexului de terenuri pentru tenis de la „baia comunala” muncind pe rupte!
    Pentru ceea ce a facut o viata intreaga, domnul profesor merita aceasta carte, sper sa intru si eu in posesia ei! Felicitări pentru lansarea ei!

  • Munca multa, arta, succese si multumiri. Felicitari si multumiri pentru dezvoltarea acestui frumos sport.

oferta-wise