Actualitate Știri

Și aurul merge la…. Sighet!

image_printPrinteaza
Iulia Hosu

La începutul lunii aprilie (04.04.2018-07.04-2018), la Târgu Jiu s-a desfășurat Olimpiada Națională de Informatică, secțiunea gimnaziu, la care a participat și lotul maramureșean, alcătuit din elevi de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighet și de la Colegiile „Gheorghe Șincai” și „Vasile Lucaciu” din Baia Mare.

În urma probelor, au fost desemnați laureații care au obținut medalii strălucitoare: cea de aur, Iulia Hosu, clasa a VIII-a, C.N. „Dragoș Vodă” (prof. coordonatori, Amalia Mihu și Ovidiu Roșca); medalie de bronz, elevul Alexandru Florea, clasa a V-a, C.N. „Dragoș Vodă” (prof. coordonator, Amalia Mihu), și medalie de argint, Alexandru Mărcuș, clasa a VII-a, C.N. „Gheorghe Șincai” (prof. coordonator, Diana Contraș). Toți cei trei elevi au participat și la proba de baraj în vederea selectării în lotul național.

Alexandru Florea (primul din stânga)

Din lot au mai făcut parte: Ilieș Luca, clasa a VI-a, prof. coordonator, Bodnariuc Dănuț; Dolca Diana Alina, clasa a VII-a, prof. coordonator, Burcuș Andrea; Mujdar Milan, clasa a VIII-a, prof. coordonator, Mihu Amalia – de la C.N. „Dragoș Vodă”, Sighet, iar din Baia Mare, elevii Ioniță Sebastian-Filip, clasa a VI-a, C. N. „Gheorghe Șincai”, prof. coordonatori Roman Ciprian și Pintescu Alina; Diaconescu Răzvan, clasa a VII-a, C. N. „Vasile Lucaciu”, prof. coordonatori Diaconescu Adriana și Bonto Alina.

Seria rezultatelor excepționale de la C. N. „Dragoș Vodă” continuă! Felicitări și Sărbători Minunate!

Salut, Sighet!

 

 

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Sunt rezultate meritate si rasplatesc silinta elevilor si profesionismul cadrelor didactice de la C.N.D.V! Succes pe mai departe!

  • Sighetul are copii minunati ! Felicitari tutror elevilor si profesorilor sigheteni care au genrat acesta frumoasa performanta !
    Un salut special colegilor mei, preotii greco-catolici Calin Hosu si Vasile Florea pentru reusitele copiilor dansilor ! Multi fii de preoti iau calea informaticii…spune asta ceva despre stiinta de maine ?

oferta-wise