Actualitate Video

Sighet, 25 martie 2020, ora 12:00. Carantină totală! | VIDEO

image_printPrinteaza

Sighetul a intrat de azi, de la ora 12:00, în carantină totală. Se poate ieși pe stradă cu adeverință de serviciu, ordin de deplasare sau declarație pe proprie răspundere, conform prevederilor prevăzute în Ordonanța Militară.

Atenție, sigheteni! Respectați prevederile legale!

Filmare video, Tomi Hoffer

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Străzile orasului fara cetățenii sigheteni pare trist, arată ca ceva părăsit, mai in gluma mai in serios, chiar asa este si atunci cand se circulă, arată mizerabil! Vor trece cateva saptamani pana cand vom iesi sa-l cutreieram la pas, parca vad ca ni se va parea ceva nou, asa se intampla dupa ce vizitezi o lacalitate dupa un timp. Poate ma înșel si chiar va fi o schimbare in bine, mai stii, surprize pot fi oricând, esențial este sa-l revedem cu toții sănătoși și atunci va fi bucurie mare!

  • Și la noi e pustiu afară dar e ff bine
    Aci în postare daca nu vă supărați e cumva fostul liceu teoretic Dragos Voda? Daca bine îmi amintesc… și mai încolo era miliția sediul? Mulțumesc …îmi este dor de orașul meu natal sper să ajung să-l revad..
    Să ne vedem sănătoși!!

    • Stimată Doamnă, așa este! În imaginea reprezentativă este Liceul „Dragoș – Vodă”! Și, dacă ne permiteți, v-am ruga să ne spuneți unde vă aflați, în ce parte de lume?… Vă dorim multă, multă sănătate!

oferta-wise