Actualitate Știri

Sighet – Au reînceput cursurile de formare profesională GRATUITE!

image_printPrinteaza

În Sighetu-Marmației reîncep cursurile gratuite, de această dată însă, pentru persoanele angajate. Două asociații din Iași deja bine cunoscute pe plan local, Asociația CONSENSUAL și Asociația INDECO, împreună cu Asociația „George Ofrim” derulează din primăvara acestui an, proiectul intitulat „Caravana oportunităților de formare!”.

Cele 3 asociații oferă cursuri gratuite persoanelor angajate cu scopul de a le ajuta să își îmbunătățească nivelul de calificare. Proiectul se adresează angajaților din județele Iași, Botoșani, Suceava (Regiunea Nord-Est) și județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare (Regiunea Nord-Vest) și este finanțat prin Programul Capital Uman 2014-2020.

Serviciile gratuite de care pot beneficia angajații în cadrul proiectului, sunt servicii de informare, consiliere profesională și tutorat, evaluare, recunoaștere și validare de competențe, precum și servicii de formare profesională.

Formarea profesională înseamnă cursuri gratuite în următoarele domenii:
Ospătar
Bucătar specialist/vegetarian/dietetician
Barman preparator
M.C. (organizator de evenimente)
Lucrător în comerț
Competențe antreprenoriale
Decorator vitrine
Inspector în domeniul sănătății și securității în muncă
Formator
Instructor/preparator formare
Manager proiect

Condițiile de participare:
• Membrii ai UE cu domiciliul sau reședința legală în România, în unul din județele menționate mai sus
• Persoane angajate, inclusiv persoană fizică autorizată și întreprinderi individuale
• Vârsta minimă 25 de ani împliniți
• Vârsta sub 65 de ani

Persoanele care îndeplinesc criteriile menționate anterior, pot apela cu încredere la noi, mai ales dacă dorința lor este de a-și îmbunătăți statutul pe piața muncii prin dobândirea unei noi calificări. Este o ocazie frumoasă, mai ales că astfel de cursuri gratuite pentru angajați, nu au mai fost de câțiva ani în zona noastră. Toți cei interesați din Regiunea Nord-Vest ne pot contacta la numarul de telefon: 0743326089, iar vineri de la ora 15.00, îi invităm să ia parte la primul Seminar de informare ce va avea loc în restaurantul situat în Parcul Grădina Morii, în sala de conferințe, declară Molnar Ioan, expert în cadrul Asociației INDECO.

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise